Fuck de dumme kommentarer..

Jeg har besluttet mig for..

 photo jojojo_zps7sgcabdv.jpg

Jeg har besluttet mig om noget, til noget? for noget? … anyway.
Jeg har besluttet for at være til stede..

 Du har så pokkers travlt i din hverdag, så du kan skynde dig frem til weekenden, du bander og svovler over vejret, og venter et helt år på sommer. Du spare penge op for at købe en dyr rejse væk fra Danmark, i en uge. Du har så travlt med at tænke over du skal huske at nyde din ferie, at du faktisk glemmer det. Din vejrtrækning sidder helt oppe i halsen, og den har i årevis ikke været helt nede i maven og sige hej. Du propper høretelefoner i ørene og overdøver verden med musik, i stedet for faktisk at lytte til verden omkring dig.

S L A P   A F ! ! ! !

Hvis du hele ugen glæder dig til weekenden, hele året glæder dig til sommer, hele december glæder dig til den er slut, hele livet på at finde lykke, så går du glip af dit eget liv.
Vi har heldigvis den fantastiske frihed at vi kan gøre præcis som vi vil, vi vælger helt selv uddannelse, vi vælger selv job. Er vi utilfredse med vores job, kan vi sige op og lede efter noget andet. Men tør vi nu også det? Og i disse tider hvor alle jobs ikke hænger på træerne? Hvis din hverdag er så ulidelig at du ikke kan finde glæde i en tirsdag, men kun tænker “nu er der kun 4 dage tilbage til weekend”, jamen så find noget andet og vær glad for det du laver.

Jeg ved jeg ikke skal flytte retur til Amager, det har jeg ikke lyst til. Jeg vil bo tættere på naturen. Højst sandsynligt på Sjælland, men måske også på Fyn? Jeg skal uddanne mig som pædagog, men ved godt det ikke er dét jeg skal arbejde med for altid. Jeg har på en måde altid vidst at jeg er sat i verden for at lave en forskel, ja okay frøken engel, kom lige ned fra din sky. Jeg uddanner mig som special pædagog, fordi det et det jeg vil lige nu, men for hvor længe?

LÆS OGSÅ MIT INDLÆG OM MINDFULNESS HER.

Lige nu, er alt dette frem i tiden, lige nu sidder jeg i Odense i min lejlighed med min kæreste. Idag skal jeg vaske tøj, også skal jeg på biblioteket med nogle bøger jeg glemte at afleverer igår.. Så kommer Theis hjem kl 15, også ved jeg ikke hvad der skal ske. Men lige nu er kl. 08.07, og jeg er nyder lejlighedens stilhed, med min kop kaffe, intet andet.

Det er en øvelse, en ret svær øvelse, at være tilstede i det du laver. Jeg øver mig på det via mindfulness og yoga, jeg modtager jeg hver uge en øvelse fra Dyssekilde Yogacenter hvor jeg lære at kontrollere mine tanker ( LÆS MERE HER ), og prøve at holde fokus på min krop, og ikke på det jeg skal om 2 timer. Det er skide svært, det syntes jeg virkelig, men det er sundt og jeg kan mærke jeg bliver gladere og lettere.

Lige her, lige nu.


Indlægget er lavet i samarbejde med Dyssekilde yogacenter

 photo DSC_2056_zpsjbgnymoj.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck de dumme kommentarer..