I elsker jer selv.. Jeres historier.

Jeg tror ikke på “kure” …

 photo 433cd2e32d03ba611e0c53d29d5e19f9_zps27qlicxh.jpg

hvordan kan jeg overhoved sige sådan noget?” … “Hvorfor kan jeg skrive sådan noget?” .. “kure hjælper jo folk til at tabe sig?” .. “Det er nemt nok for mig at sige, jeg har jo aldrig haft problemer med min vægt” .. osv. osv. osv..

Jo vist, tag lige dette med et gram salt.
Jeg siger ikke en kur ikke virker, jeg siger ikke man ikke kan tabe sig med en kur, jeg siger at JEG PERSONLIGT IKKE TROR, DETTE ER VEJEN FREM.

Jeg tror på at en kur, kan være med til at kickstarte et vægttab, men langt hen af vejen tror jeg på en sund og varieret kost og motion.
Jeg tror ikke det er sundt for kroppen at være på en kur, hvor man ikke må få kulhyrater, jeg tror ikke det er sundt at være på en kur, hvor man kun spiser kød, jeg tror ikke det er sundt at være på en kur, hvor man kun spiser kylling og grønsager. Jeg tror ikke det er sundt at spise pasta hver dag, jeg tror ikke det er sundt ikke at få nok grønsager. Jeg tror ikke det er sundt at leve kun på juice i længere tid.

Jeg HAR prøvet LCHF, dukan, 5:2, stenalderkost og juicekuren, jeg har prøvet dem alle. Det er derfor jeg føler jeg kan udtale mig om dette emne. Jeg har prøvet alle kure, og jeg mener ikke nogle af dem har været gode i længere tid for min krop. Min krop manglede energi på LCHF, da jeg ikke fik kulhydrater nok, min fordøjelse var underlig på dukankuren, på juicekuren var det pisse svært for min psyke, da jeg konstant tænke på mad, og ikke følte mit ordentlig mæt af den juice.
Jeg har tager lidt med fra hver kur, jeg har taget opskrifter og idéer, men jeg vil aldrig kunne leve på dem altid.

Jeg lever efter det, der er bedst for min krop. Det er ikke en kur, det er en sund og varieret livsstil, hvor der er plads til alt, det handler om balance.
Et lang stykke hen af vejen handler det om at slutte fred, med din krop og dine madvaner.  Det handler ikke kun om mad, og din krops ydre. Det handler også om dit indre, selvom det lyder tosset for nogle, så er det altså rigtigt. Hvis du ikke har sluttet fred med din krop, som du lever i, så bliver det en lang vej mod “drømmekroppen”..
Hvis du gerne vil tabe dig, mener jeg en kur kan være en god måde at kickstarte det, men jeg mener ikke det er en nødvendighed.

Jeg er veninder med en inspirerende pige, der er igang med at uddanne sig til klinisk diætist. Inden hun hjælper sine klienter med at tabe sig, hjælper hun dem med at se deres krop, forstå deres krop. Hun hjælper dem med at tabe sig, men hun hjælper dem ligeså meget med at accepterer deres krop. Hun er bare for sej!

Vi lever i et samfund hvor der hver uge, er en “ny kur der dur“, der er hele tiden metoder til hvordan vi kan tabe os nemmere og hurtigere. Det er pisse skræmmende, fordi vi skal være så fandens perfekte. NEJ TAK!
Det kan nemt tage overhånd, hvilket jeg mener det faktisk har gjort, fordi vi hurtigt glemmer os selv, vi fokuserer bare på at tabe os.
Prøv nu at se mere indad end udad, det du finder inden i, kan være grunden til du har det så dårligt udenpå.. 

 photo 07fb9324eac3cb47d58bb5f62b3e970c_zpsksencjoy.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Annemarie

  Hej

  Jeg er første gangs besøgende på din blog og ville lige sige jeg er bare så enig!
  Jeg vejer for meget og er super tilfreds med mig selv og spiser okay sundt, men har flere veninder (normalvægtige) som går på kurer, hvor de nærmest ikke må spise. Jeg synes det er synd at der er så meget fokus på at være tynd, i stedet for fokus på at være glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Annemarie.
   Jamen velkommen til 😉 ..
   Er fuldstændig enig med dig, der er nemlig alt for meget fokus på hvordan kroppen skal se ud, i stedet for hvordan kroppen faktisk føles ..

   De bedste hilsner
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hvorfor kan pasta hver dag ikke være sundt? Det kan vel være det samme som at tage et rugbrød. Det er mel. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er ikke det jeg mener 🙂 .. Mener at man skal spise varieret. Det var bare et eksempel 🙂
   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

   Ok, hæh … Tak
   Fortsæt god dag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I elsker jer selv.. Jeres historier.