Spis efter sæsonen

28 tanker, 1 krop.. 2 sek.

 photo IMG_8268_zpsl0iqinyl.jpg

Det er utroligt hvor hurtigt hjernen tænker..
Jeg sad og bloggede, ved vinduet, med det gode vejr i mit fjæs, alt var godt.

Theis fangede mig i mit frirum, min ensomhed ( ment meget positivt )
Jeg så billederne, tænkte: “what? … det var da en underlig fold min mave laver da..” Theis skulle så igang med at tage nye billeder, tænkte: “STOP! neeej. Jeg skal da ikke poserer, for at ligne noget jeg ikke er, nu når han har fanget mig i min naturlige krop og tilstand

(U)bevist kom jeg til at tænke på hvordan jeg sad, hvordan min mave så ud, hvordan min krop formede sig, når jeg sad i min stilling. Det kørte rundt inde i hoved på mig, og jeg kunne ikke følge med.
Jeg var nødt til at stoppe mig selv, for at tænke. Slukke og lukke. Det var da dumt.
Hvis ens mave ikke folder når man sidder sådan, jamen så er der da noget galt. Det er jo hud.

Bagefter fyldte det alligevel lidt i baghoved på mig..
Nu blev mit fristed lige spoleret… af mig selv, fordi jeg tænker for meget.
Jeg var glad for min sidste reaktion, at jeg kunne tænkte: “Jamen sådan ser din krop jo ud Caroline!!! … ”

Vi er sgu så pisse hårde ved os selv, altid.

Din største støtte er dig selv, men din værste fjende er dit indre..

Jeg er ret vild med billederne, jeg ser sgu så glad ud. Især det sidste, en anelse lummer girl, men ellers..

 photo IMG_8267_zpskbi8qzj4.jpg photo IMG_8269_zpszhshyd7k.jpg photo IMG_8270_zpswyya1q1v.jpg photo IMG_8272_zpsl9by4grv.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • Jeg syntes, det er et super godt indlæg! Det er så sandt og foruroligende egentlig hvor hurtigt ens tanker kan flyve af sted med en – både på godt og skidt! Sejt du fik kontrol over tankerne! 🙂
  KH Amanda // https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja det har du helt ret i, det er faktisk skræmmende … Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe du ser så sød og glad ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Knudsen

  super godt indlæg Caroline! Jeg har før hen kommenteret et af dine billeder fordi jeg synes du var for hård ved dig selv, da jeg egentlig synes at du så åle slank ud, og det gjorde mig faktisk rigtig vred, og gjorde at jeg fik det meget dårligere med mig selv. – men på disse billeder, kan jeg jo godt se at du ikke er åle slank, men at du er ligesom enhver anden kvinde, og at du har “deller”. Jeg er begyndt at få et helt anerledes syn på din blog end før, hvor jeg synes du var alt for selvhadende. Nu elsker jeg at læse den, og se alle dine billeder, for du er jo bare en almindelig kvinde der kæmper for at lære at acceptere sig selv. Og det er noget jeg virkelig kan lære noget af! Lige pt kæmper jeg selv utrolig meget, da jeg er 15 kg for tung, og overhovedet ikke er glad for min str. L/XL i tøj. Men du giver mig virkelig stof til eftertanke. Fantastisk indlæg kram Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Cecilie.
   Tak for din kommentar. Hvis man selv vejer lidt for meget, kan jeg godt forstå at en som mig, godt kan virke “selvhadende”, når jeg taler grimt om min krop, fordi jeg er jo ikke tyk. Jeg er rigtig glad for du har fået andre øjne på min blog, det er svært at nå ud til alle, men er glad for du kan lide mit indlæg, og nogle af mine tanker. Tusind tak for at du læser med, det betyder meget.
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis efter sæsonen