Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Accept hander ikke om vægt..

 photo hahaha _zpswygnbcq7.png

Min største “fejl”, var at lytte til de sociale medier. Det var at tro, de havde ret.
De sociale medier fortæller dig hvordan du skal se ud udenpå. Hvis du er i tvivl omkring hvordan en kvinde skal se ud, så bare åben instagram og søg “fitfam” ( fornem ironien )

Men den ironi kunne jeg ikke høre, jeg kendte slet ikke til den, ingen havde fortalt mig om den. Ergo troede jeg at jeg skulle se sådan ud.
Tænk hvis min mave lavede folder når jeg satte mig ned, hvilken mand i verden, ville så elske mig.
Jeg ved ikke hvem der har startet det, men størstedelen af de mænd jeg kender, og har snakket med, de fortrækker altså en kvinde med krop på kroppen.
Jeg syntes det er über fedt, at der er kommet så meget fokus på kvindekroppen, og på at vi skal fandme ikke være åleslanke for at være med, vi må gerne havde kurver, appelsinhud og strækmærker, JA, forhelvede må vi det!

MEEEN, så sætter vi jo fokus på kurvede kvinder, med appelsinhud og strækmærker? Hvad med Camilla, der er tynd af natur, og er træt af at forsvare sin krop, det er ikke hendes skyld hun ikke kan tage på? … Åh, hvad med Pernille, der faktisk rigtig gerne vil stille op i bikinifitness og faktisk bare syntes den trænede krop, er den flotteste? Så skal hun stå til ansvar for at hun ikke har noget appelsinhud?
Jamen hvad så med Mia der er en overvægtig pige, og som har svært ved “kurvede” kvinder, for hun er jo dobbelt så stor som dem, så hvis de er kurvede, hvad er hun så?

…..

Folk der er trænede, folk der er tynde, folk der er kurvede, de bliver hyldet på de sociale medier. Deres billeder bliver liket, delt og kommenteret.
Folk der tør sætte foden i jorden og sige: “Dette er MIN krop, jeg er tilfreds i min krop. Jeg stræber ikke efter DIN krop eller HENDES krop. Nej!! Jeg er glad i MIN krop!” – DE mennesker bliver hyldet, fordi de er dem selv. Folk der skriver modbydelige kommentarer, skal have en lussing i fjæset med sidste års modekollektion, fordi de bare er skide misundelige.

Der er intet mere sexet end en kvinde der hviler i sig selv, også er jeg pissehamrende ligeglad om hun vejer 50-80-100-130 kilo. At elske og accepterer sig selv handler i DEN grad ikke om vægt, cm, og omkreds. Det handler om DIG.

De sociale medier fortalte mig hvordan “kroppen” skal se ud udenpå. Ingen nævnede noget som helst om hvordan jeg ville have det inden i… 

 photo a87539218924665c4cac49c4880a9f9d_zps6upi3xwe.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Du har så evigt ret i dette Caroline :)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Sindssygt lækkert indlæg! Du satte ihvertfald nogle tanker igang hos mig på den gode måde! Jeg er selv begyndt at skrotte den vægt også se på spejlbilledet, og de to ting hænger slet ikke sammen! Er endelig ved at elske og acceptere min krop sådan som den er, og træner og spiser sundt fordi det gør mig glad, ikke fordi det gør mig tynd! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet hyldeblomstsaft