Blogger i undertøj + fremtid..

Alle har øv-dage.. også jeg…

 photo _DSC2571_zpsbvquxcmg.jpg

Man ved ikke hvorfor, eller hvordan, men øv-dage sniger sig bare ind på os alle..
Jeg har dem, jeg har virkelig hadet dem langt væk, i lang tid.

Jeg kan åbne hoveddøren, jeg har været på arbejde og er træt.
Så kan jeg mærke det vokser i mig, jeg bliver irriteret, sur. Hvorfor? Det er ikke altid til at vide. Det kan være små ting, Theis har måske ikke tømt opvaskemaskinen, jeg syntes der roder på badeværelset, “er det ikke lang tid siden vi skiftede sengetøj?”..
Dybt frustreret kan jeg mærke jeg bliver sur, kort for hoved, og pisse irriterende at være sammen med.
I lang tid har min frustration gået udover min kære mand, han er jo tættest ( typisk kvinde ting ) .. Jeg har jo ment det er HANS SKYLD, ( igen, det er nemmere at kaste skylden videre.. det er jo ALDRIG min skyld.. nej.. pffff )
Det har vi så haft nogle dejlige skænderrier omkring.

Det var da ikke rart, for nogle af os. Theis blev frustreret over jeg var i dårligt humør, og jeg blev sur over han ikke bare kunne gøre alt det jeg gerne ville have. Det gav jo ikke mening i længden.

Så var det jo at finde ud af, hvorfor jeg fik det sådan? Hvorfor skulle jeg blive sur, hvorfor skulle det gå udover min kæreste?

Jeg var sur fordi jeg var træt, hvorfor var jeg træt? Fordi jeg havde arbejdet meget for tiden, jeg havde mange aftaler, flere om dagen, og jeg stoppede ikke op.
Jeg havde ikke været alene, og det sled på min krop.
Når jeg så var hjemme, så gik det ud over Theis, og det var jo ikke fair.
Jeg kender mig selv, nu. Jeg har seriøst behov for at være mig selv, ellers bliver jeg ulidelig at være sammen med, så bliver jeg en krage-dronning.
Det behøves ikke være meget, men jeg har behov for at fordybe mig i noget jeg elsker, jeg har behov for at være i nuet. Jeg kan virkelig mærke jeg mest er i nuet, hvis jeg laver noget jeg elsker. Hvis jeg skriver, tegner, maler, går tur, nogle gange bare træner, så kan jeg kigge på uret og se der er gået en time, uden jeg har tænkt på andet en dét jeg laver.

Da jeg var i sommerhus med hele min familie sidste uge, så vidste jeg, at jeg har behov for mine pauser, uanset hvor højt jeg elsker dem. Jeg satte mig ned og tegnet havet, med skildpadder, blæksprutte, haj, søhest, vandmand, krabber mm. og jeg lyttede ikke til folk omkring mig, jeg var fordybet i det jeg lavede.

Theis og jeg er A og B mennesker, jeg går tidligt i seng og tidligt op, han er omvendt. Jeg står op omkring kl 7, hver dag, også når jeg har fri. Han sover gerne til kl 10-12. I de timer, der er jeg helt mig selv, jeg lader mine batterier op, og passer mine ting. Måske er det hyggeligere at ligge i ske og putte dagen lang, men hvis jeg får mine pauser, så bliver jeg lige en bedre kæreste med 20%..

Det jeg kan gøre for at forhindre øv-dage, eller formindske dem, for de vil altså altid være der, det er tid.. Tid til mig, tid til det jeg elsker, og prioterere det, højt..

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger i undertøj + fremtid..