Nøgen og uberørt..

Blogger i undertøj + fremtid..

 photo IMG_1113_zpsfb48d567.jpg photo IMG_8381_zpszpnnl15p.jpg photo IMG_8342_zps8tschlii.jpg

Det er en evig snak, hvad kan der ske i fremtiden, hvordan kan din nutid påvirke din fremtid.
Hvis du er morblogger og putter billeder af dine børn på din blog, jamen hvad så når barnet bliver voksent, det har han/hun jo ikke noget at skulle sige til det.
Jeg ligger billeder op af mig selv i undertøj, hvad med fremtidige jobs? Hvordan vil det påvirke mig? ..

Det bliver sgu for kedeligt.
Hvis min mor havde blogget om mig, ville jeg syntes det havde været sejt, det er jo en hel dagbog du får. Du kan læse om dine første år gennem din mors opfattelse, og følge med i din udvikling. Det syntes jeg da er fantastisk.

Da jeg skulle sende min ansøgning af sted som pædagog i marts, overvejede jeg at undlade at skrive at jeg driver en blog. Hvad nu hvis de så skævt på mig, eller de ikke forstod den?, de syntes det var upassende jeg render rundt i undertøj og danser hula? ..
Men jeg skrev det på, hvorfor?
Fordi min blog er en del af mig, at skrive som jeg gør og kæmpe for kvinders “krops frihed” det er en kæmpe del af mig. Ja, jeg har lagt mig selv ud i undertøj, NEJ det er ikke seksuelle billeder, jeg står jo forhelvede ikke i g-streng og presser brysterne op under hagen og er spændt op til lir…
Hvis jeg en dag fik et afslag på et job, som pædagog, fordi chefen mente jeg ikke “passede ind, pga min blog”, jamen så var det da heller ikke et sted jeg skulle arbejde.
Hvad nu hvis, jeg her den 30. juli får afslag på pædagog uddannelsen, pga mine undertøjsbilleder på bloggen ( så er der seriøst også noget galt med verden.. ) .. Jamen så betyder det jo bare jeg ikke skal tage uddannelsen dér.. Der er en mening med alt, det vælger jeg at tro..

Der er sgu nok nogle der kan krumme tær, og tænke “Ej pigebarn, tag da noget tøj på, ej hvor er du pinlig!“.. Hvis jeg skal tænke over hvordan mit nuværende liv, kan påvirke min fremtid, så bliver jeg seriøst skør. Jeg gør ting, fordi jeg har lyst, ikke fordi fremtids Caroline ikke må udstilles, det finder hun sgu nok ud af, ligesom jeg har gjort det.

Jeg tror ikke jeg om 20 år, vil kigge tilbage og tænke: “Ej, hvordan kunne jeg finde på sådan noget, det er da så pinligt nu, at man kan google mit navn og jeg står i undertøj…” .. Jeg tror sgu 43 årig mig vil tænke: “HOLD KÆFT, hvor var jeg sej. Jeg turde sgu gøre det jeg troede på var det rigtige, og jeg kæmpede for det!!

 photo IMG_8267_zpskbi8qzj4.jpg photo FullSizeRender-3_zpsogylirop.jpg photo FullSizeRender-2_zpszeh4xjam.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

10 kommentarer

 • Ej endnu engang må jeg sige at du er for sej!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Emilie <3 Sødt du altid kommenterer, tak <3
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er helt enige Caroline! For mig har det meget at gøre med det udtryk der er i billederne. Hvis man har lyst til at lave babebilleder med fuld makeup og pushup bh, så skal man 100% have lov til at gøre det og personlige grænser er forskellige, men for mit eget vedkommende gælder det også, at så længe billederne ikke er taget med et direkte sexet udtryk, så har jeg det fint. Du har jo fine, naturlige og glade billeder med lidt hud, men mon ikke vi allesammen har en krop? Og mon ikke vi også alle soler os på stranden, i haven osv? Det kan heller ikke provokere mig med lidt bart maveskind og jeg vælger at have samme indstilling som dig i forhold til job. Kan min fremtidige chef ikke bruge mig som medarbejder grundet et gammel billede af mig med morgenhår og sportsbh, så var det nok ikke det rigtige sted for mig 😉

  Så længe man selv er glad for det udtryk, de ord og de billeder man smækker online, så går det nok 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Søde Anna. Tak <3 Dejlig kommentar, er fuldstændig enig med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Fantastisk du gad at sætte ord på det. Verden har alt, alt for travlt med fremtiden og hvordan folk opfører sig. LEV – siger jeg bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hele problematkken i forhold til morbloggere der deler billeder og andre private ting om deres børn er, at de tager et valg for deres børn, som barnet ikke har nogen indflydelse på, om at dele hele deres privatliv på internettet. Man aner jo ikke om barnet vil være enige med dig, og synes at det er fedt, eller faktisk være rigtig ked af, at deres privatliv er delt på internettet, når de vokser op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg er delvis enig. Kan godt forstå man som ældre måske ikke syntes det var så fedt at hele verden kunne læse om ens blækrise. Men så må man som barn til en blogger jo forhåbentlig forvente at mor/far kun skriver tingene på en ordentlig måde, og kan fortælle det til børnene så de kan forstå det 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Iih hvor jeg altså bare synes du er røv sej og røv smuk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøgen og uberørt..