Dømmer du dine fordomme?

Det dér yoga…

 photo 2491548a7dbf6a0187d275555be09647_zps3bjfxgau.jpg

Jeg syntes yoga er skide svært.
Der er så mange øvelser, stillinger, navne og metoder.
Jeg startede med at dyrke yoga, fordi jeg var ved siden af mig selv, lidt nede i kulkælderen kan man vist godt sige. Jeg havde ikke overskud til styrketræning, cardio eller andet, samtidig ville jeg gerne træne og mærke min krop. Min mor forslog yoga, så jeg kunne lærer at være tilstede i nuet, lidt mistroisk gik jeg afsted, og jeg forelskede mig i det.
Jeg forelskede mig i måden min krop ikke kune følge med, jeg blev overrasket over hvor elendig min balance er, og hvor irriteret jeg blev på mine arme over de ikke kunne nå mine skide tær.
Det er jo en helt anden måde ar bruge sin krop på, end styrketræning som jeg var vant til.

Det føles lidt som om jeg fik kontakt til min krop igen, som om jeg havde svævet rundt som en helium ballon over mit eget hoved i lang tid, og nu gik der hul på ballonen og jeg faldt på plads.
Jeg har dyrket yoga regelmæssigt siden november sidste år, nogle perioder er bedre end andre, men jeg sørger for at dyrke det hver uge. Jeg skifter mellem hot yoga, almindelig yoga og hjemme yoga. At dyrke yoga hjemme er oftest nemmest, jeg har indrettet et hyggeligt yogahjørne i vores soveværelse med puder, måtte, tæpper og lys.
Hver uge modtager jeg nye øvelser til yoga og mindfulness fra Dyssekilde yogacenter, de har lavet et 10 ugers online yogakursus, med nemme øvelser så alle kan være med. Jeg er gået ind i min 8. uge, som er om følelses yoga. Det er så lækkert det er forskellige former for yoga, man går igennem i de her 10 uger, så det ikke bliver kedeligt og ensformigt.
Underviserne er gode til at vise øvelserne ordentligt og i et tempo, så du ikke skvatter over måtten. Deres stemmer er rolige og behagelige, så du ikke føler det er en video, når du laver din afspænding.
For at runde kurset af, skal jeg op til en workshop hos dem i september, og dyrke en masse yoga, med min mor. Jeg glæder mig så meget, deres område ser helt magisk ud på billederne. Jeg har også fået en rabatkode til jer, så i kan få det online yogakursus lidt billigere, mere om det en anden dag.

LÆS MERE OM HVORFOR DU SKAL DYRKE YOGA HER.

 photo DSC_2083_zpshxjjkiop.jpg photo IMG_8190_zpsreicpj6s.jpg photo DSC_2096_zpsbvcb7te4.jpg

 


 Online yoga er sponsoreret af Dyssekildeyoga.dk 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Maja

  Hej Caroline!
  Jeg har længe overvejet om det der yoga måske var noget for mig. Jeg tænkte på om du ved om man ligefrem kan tabe sig af det? Jeg ved godt at det at tabe sig går ud på at man skal forbrænde mere end man indtager osv. Men ville du synes det ville være smart at kombinere yoga med cykelture og sund kost? Søger slet ikke hurtigt resultat, men jeg ønsker dog at det skal gå i den rigtige retning, hvis du forstå. Håber du forstår mit spørgsmål, fortsat god dag. 🙂
  Mvh Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maja.

   Man kan sagtens tabe sig af yoga, omend det nok ikke er den hurtigste og mest effektive måde, at tabe sig på. Tilgengæld er jeg overbevist om, at det er en sund måde, at tabe sig på.

   Jeg dyrker selv yoga, primært pga den velvære det giver til min krop og det er en god udbedring for min dårlige ryg. Men der findes også yoga former/øvelser hvor du får pulsen op, og derved forbrænder fedt. Så kombiner sund kost, med cykelture og en halv times yoga om dagen. Så vil jeg gerne love, at du får det både godt i dit indre og ydre efter noget tid. Husk at drik nok med vand under og efter du har lavet yoga 🙂

   Hvis du gerne vil lave yoga i hjemmet, vil jeg anbefale at du tager et kig på nogle af alle de gode og gratis youtube kanaler der findes. Dem kan du se en oversigt over her: http://yogaunivers.dk/gode-youtube-kanaler-med-gratis-yoga-videoer/

   Mvh. Martin
   Yogaunivers.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dømmer du dine fordomme?