My favorite blogs..

En blandet fornøjelse..

 photo hej _zps2ruwu9vb.jpg

Jeg har talt dage, timer, minutter… Jeg har ventet siden marts på at få svar, det har mange dage været mit eneste “brændstof” i en noget hård hverdag, med stram økonomi, og savn til København. LÆS OM DET HER.
Da klokken slog 00.00 i nat, så kiggede jeg ikke, jeg ville ikke fremskynde det, det måtte komme når det kom. Jeg var ude i lufthavnen med hele familien og hente min bror, der har gået Caminoen, så jeg havde andre ting i hoved. Men så tiggede mailen ind.. JEG KOM IND ( JUBIIII ) .. men først til februar. Alt glæde, alt håb, alt jeg ønskede forsvandt og blev erstattet af gråd, mit under min brors ankomst..

Med familie trøstende omkring mig, følte jeg virkelig det var lige så slemt som at få af vide at jeg ikke var optaget.
I mailen forstod jeg det som om, at der var mange der var kommet ind, men de fleste ønskede at starte til september, derfor har de “blandet posen” og fordelt folk, man skal have en “ganske særlig grund” for at få det byttet rundt.
Med rystende hænder, gråd løbende ned af kinderne, have jeg behov for at skrive min grund LIGE NU, inden jeg sov.. Omkring mig havde jeg min søster, svoger og Theis, dejlige mennesker. Jeg krydser fingre ( igen ), for at min grund er i orden, at nogle gerne vil starte til februar og jeg kan komme ind til september. Et halvt år med dårlig økonomi, og mangel på grund til at være i Odense, lyder meget lang.

Jeg er af den overbevisning at alt ting sker for en årsag, derfor, hvis jeg ikke kommer ind til september, så var det sådan det skulle være.
Man har lov til at være skuffet, ked af det og frustreret. Jeg skal se det på den postitive side; jeg er kommet ind.

Lige nu, lige nu er jeg bare ikke så positiv.. Jeg har så meget behov for at komme ind, ønsker inderligt det kan lade sig gøre..

Til gengæld, fandt jeg en næsepirecing igår, sådan en har jeg ledt efter i flere måneder.. Den fornøjelse kan jeg sagtens leve på, indtil jeg lige har slugt denne nyhed.. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

12 kommentarer

 • Karoline

  Hej Caroline !
  Åh jeg kender følelsen – jeg fik brevet sidste år og nåede kun at læse du er “kommet ind” før jeg hoppede op og ned af glæde – så fik jeg dog lige læst at jeg havde fået en stand-by plads ups ! Men jeg var dog heldig at komme ind samme år – håber at det samme sker for dig for jeg er ret sikker på at jeg ved hvordan du har det – jeg gik også et helt år sidste år og ventede på at komme ind sender dig en masse gode tanker, jeg synes du er sej!
  Kh Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Karoline.
   Ja det var så underligt at skrige til min familie ” JEG KOM IND!!!!” .. lidt efter: “hov.. nej?”
   skal se på den lyse side, jeg ER kommet ind. Ville bare ønske det var lige nu.
   TAK for din kommentar, hvor er du sød!
   Mange hilsner
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det kan jeg godt forstå – jeg håber det er en sød og forstående person der modtager din begrundelse. Men det positive er helt klart at du kom ind Forresten tror jeg du ville blive en virkelig dygtig pædagog ! Jeg opfatter dig som en person med meget næstekærlighed og en evne til at skabe ro omkring sig ! Og jeg bliver altid inspireret af din profil og du giver mig et skub videre mod at acceptere min krop ❤️
  Kh Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Begtrup

  Kære Caroline
  Da jeg søgte ind på min uddannelse for 4 år siden havde jeg lige som dig gået og ventet, talt timer osv. Jeg fik brevet og blev så glad da jeg læste at jeg var kommet ind, jeg løb ind til min familie! Først da jeg nærlæste brevet lidt efter opdagede jeg at der stod “med studiestart” i feb. Jeg begyndte også at græde og følte nærmest at jeg ikke var kommet ind, jeg ringede til skolen men det kunne desværre ikke ændres, øv! Jeg skriver blot til dig for at fortælle at jeg virkelig ved hvordan du har det, og jeg havde det helt på samme måde da jeg også var flyttet fra Jylland til Kbh for at læse – men heldigvis går et halvt år overraskende hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Julie.
   Ja det er en øv fornemmelse man sidder med i kroppen, især fordi et halvt år kan bare lyde af meget, når man er i en ny by og gerne vil have en omgangskreds og begynde at studerer.
   Men det positive er jo: JEG ER KOMMET IND, det vil bare passe meget bedre i mit hoved, hvis jeg kan starte om en måned 🙂 ..
   TAk for din beaked.

   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Caroline,
  Det er den værste følelse i verden! Jeg boede et år i London, og havde på ingen måde lyst til nogensinde at skulle flytte hjem igen – men jeg gjorde det, fordi min fornuft fortalte mig at jeg skulle hjem og i gang. Jeg flyttede hjem i slut juli dagen inden jeg fik brevet om at jeg var kommet ind – fra februar!!! Jeg tudbrølede.. Jeg var rejst hjem fra mit elskede London for pludselig at være stuck i Vestjylland et halvt år uden noget at lave.. Det var den værste følelse!
  MEN, da jeg først havde slugt kamelen, forsøgte jeg at få det bedste ud af det. Jeg fik et vikariat på en folkeskole – noget jeg endte med at elske og som gav mig utrolig mange gode erfaringer, og som gav mig mulighed for at få råd til at rejse til USA i en måned inden jeg skulle starte på studie. Den dag i dag er jeg så glad for det ekstra halve sabbatår som jeg fik ‘smidt’ i hovedet og ville ikke have undværet det for noget.
  Så det jeg bare prøver at sige er: det skal nok gå! Og uanset om du starter nu eller til februar, så er jeg sikker på at du med din fantastisk indstilling nok skal få det bedste ud af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Katrine.
   Tak for din kommentar. Det er det jeg mener, alt ting sker af en årsag. Selvom det lige nu er skide pisse irriterende, og mine øjne er røde efter alt det gråd, så VED jeg, hvis jeg ikke kommer ind til september, så er der en mening med det hele, det er dét man er nødt til at tænke på 🙂 ..
   Tak for den kommentar, den løftede lige humøret 🙂 ..

   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg var i samme båd som dig for et par år siden… Selvom det var et hårdt slag på daværende tidspunkt, kan jeg nu se tilbage og finde op til flere lyspunkter:
  1. Længere tid til at forberede sig mentalt på at skulle i gang – da dagen endelig kom, hvor jeg skulle starte på uddannelsen, havde jeg sat mig grundigt ind i alt (transport, bøger, rus-uge, SU, online studieportal, mv.)
  2. Når man endelig kommer i gang, har man hurtigt fortrængt det halve år – jeg læser med nogle af de sødeste mennesker, og jeg har ikke lyst til at bytte dem ud med sommerstart!!
  3. Et halvt år, hvor der er mulighed for at tjene penge/komme ud at rejse.

  Det vigtigste er, at du er optaget på drømmeuddannelsen! Stort tillykke med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Karoline. Tak for din kommentar.
   Jeg ved også alting sker for en god grund, lige nu er den bare lidt langt væk 😉 ..
   Men hvis jeg ikke kommer ind til september, så ser jeg det som en mulighed for at tjene penge, gøre mig klar og andet.
   Rigtig god dag til dig.

   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I.

  Fik præcis den samme besked i går! Er optaget på medicinstudiet i Århus, men med studiestart til februar. Virkelig en ambivalent følelse, da jeg også allerede er flyttet og nærmest ingen omgangskreds har. Så krydser ligesom dig fingre for at få rykket studiestarten frem! Håber på det bedste for os begge to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ØV en dum oplevelse! Selvfølgelig er det okay at være skuffet, det er en følelse, og følelser kan ikke være “forkerte” på dén måde. Men vil gerne sige tillykke til dig alligevel – du kom ind! Bare ikke lige på det tidspunkt, du havde forberedt dig på, nej. Håber du kommer ovenpå igen, når du lige har vendt den nye situation et par gange i tankerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg står i præcis samme situation.. Sagde ja til et værelse i Aarhus den 28. juli, og den 30. sad jeg klokken 00.01 og kunne se at snittet til pædagoguddannelsen var faldet, så jeg havde et højt nok snit til at komme ind via kvote 1 (jeg havde søgt kvote 2). Derfor følte jeg mig lidt overbevist om at jeg nok skulle komme ind, og det gjorde jeg da også – men også først til februar.. Jeg blev så skuffet, sur og ked af det, fordi det slet ikke var dét jeg havde sat mig for i mit hoved. Men nu flytter jeg alligevel, og søger en masse fuldtidsjobstillinger i Aarhus, og så tager jeg det som en mulighed for at komme til at lære Aarhus at kende, og forhåbentligt få stiftet mig en omgangskreds. Men ja, jeg ved præcis hvordan du har det!
  Men i det mindste er vi kommet ind, og det skal vi være glade for 🙂

  Al held og lykke til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite blogs..