En tur til Nordjylland...

Jeg er nødt til at komme ind..

 photo Unknown_zps6pu1einr.png

Jeg er nok ikke den eneste, der sidder og venter på svar til uddannelse.
Den eneste der tæller dagene, 10 dage endnu.
Jeg har brug for at komme ind, jeg skal komme ind. 

Hvis du ikke ved det, så har jeg søgt ind som pædagog, her i Odense. Jeg fandt ud af det en uge før fristen var, lidt stressende. Jeg var jo kommet ind på Ernæring og Sundhed i Sorø, men det gad jeg lige pludselig ikke, så det blev pædagog. Jeg er udemærket godt klar over jeg ikke skal være pædagog hele livet, det kan jeg mærke, men lige nu skal jeg.

Siden jeg blev rigtig arbejdsløs i marts, har jeg gået og ventet, ventet og ventet på at jeg kan se lyset igen. Jeg har prøvet at søge job, få veninder, få tiden til at gå.. Mens jeg hele tiden har talt dage, til jeg får mit svar. Det er mange gange dét, der har holdt mig oppe. Sådan en indre kamp med mig selv: “Kom nu Caroline, 2 måneder mere.. Du kan godt, stå op af sengen og prøv igen..” Jeg manglede som regel bare en grund til egentlig at stå op.. Hvad ville der ske hvis jeg ikke gjorde? Hvem ville sige noget til det? Ville jeg skuffe nogle? .. nej.
Jeg sagde til Theis forleden: “Hvis jeg ikke kommer ind, så går jeg ned psysisk
Folk siger at selvfølgelig kommer jeg ind, det er jo en pædagog uddannelse, det er jo ikke Jura eller læge, eller nogle af de svære kloge fag. Du kan aldrig sige “Selvfølgelig”, det er jo ingen selvfølge, alt kan ske. Jeg har snittet og erfaringen, men hvad nu hvis alle har et højere snit, eller mere erfaring.. Ingen ved det.

Jeg flyttede til Odense af kærlighed, en kærlighed som heldigvis kun er blevet stærkere, og mere sikker, selvom den har været svær. Selve vores kærlighed har ikke været svær, det har den aldrig været, den har været enkel og lige til, som om det var meningen. Men fordi min tilværelse i Odense har været SÅ hård og svær, så har det påvirket os.

Jeg boede i Odense, fordi min kæreste havde fået elevplads herover, jeg havde intet der trak i mig. Jeg har heldigvis fået nogle super søde veninder, som jeg er glad for. Jeg har også et hyggeligt deltidsjob, men jeg har ikke nok, der trækker mig mod Odense og væk fra København.
Hvis jeg kommer ind, så har jeg mit studie her, jeg har min hverdag her. Jeg har brug for Odense også bliver MIN by, og ikke den by jeg bare flyttede til, for Theis’ skyld.

Det har været pisse hamrende hårdt siden Marts, da jeg jo intet job har haft, og økonomien har ( med milde ord) været jævnt kedelig. Tror min bankrådgiver for længst har fortrudt at give mig kredit.

Nu er slutspurgten gået ind.. 10 dage endnu, ti dage til jeg kan få den der sten af mine skuldre, ti dage til jeg kan få lidt mere ro på min hverdag.
Eller 10 dage til, jeg kan forberede mig på 6-12 måneder med modvind. Alt ting sker for en årsag, kommer jeg ikke ind, så er der en mening med det.

Men lige nu må jeg indrømme, jeg har brug for at komme ind.. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

14 kommentarer

 • Lotte

  Søde Caroline, nu har jeg fulgt din blog så længe, og elsker den mere og mere for hver gang, og føler helt jeg kender dig. Haha. Lidt spøjs når du ikke aner hvem jeg er. Nå, men jeg håber sådan du kommer ind, og krydser alt jeg har. Ved selv hvordan det er og gå og ikke ane hvad man skal stille op med sit liv, og så når man endelig gør så er det også bare så dejligt! Søgte selv ind som pædagog for to år siden, hvor jeg desværre fik en standbyplads og ikke blev optaget. I stedet tog jeg et halvt år ud og rejste, som var et af de bedste år i mit liv. Man finder sku nok på noget alligevel, og ja, altid sker jo af en grund 🙂 Men krydser mine små fingre for dig! Ha en skøn dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej lotte 🙂 .. Tak for din kommentar.
   Hvor er du sød!
   Jeg har selv stået i situationer i mit liv, og troet jeg skulle ind og læse, eller se noget, også kommer man ikke ind og er skuffet, men man finder jo på noget, og som regel bliver alt godt igen, ligesom med din rejse, det lyder lækkert! Hvis jeg ikke kommer ind, er der en mening bag, er nødt til at tænke sådan 🙂 ..
   Tak, og god dag til dig <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg søgte selv ind på pædagog sidste år – fik afslag. Har søgt ind igen. Desværre er pædagog slet ikke så nem at komme ind på, som mange tror – det er næsten lige blevet offentliggjort, at pædagog er den uddannelse flest har søgt ind på. Men dermed ikke sagt, at jeg tror dine chancer er mindre! Krydser fingre for dig her D. 30 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Haha, blev lige 8 gange mere nervøs af din besked. 😀 ..
   Jeg krydser mine fingre for dig også. Hvor har du søgt ind henne? 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathia

  Du er ikke den eneste der er flyttet til Odense af kærlighed. Første gang var i 12, Jeg kom ind på universitetet, men blev gravid og sygemeldt hurtigt efter, og haved ikke noget af få nogle rigtig gode veninder. Vi flyttede til sjælland men er nu tilbage i Odense efter et år. Jeg glæder mig til at starte i skole igen og håber veninderne følger med denne gang.
  Men heldigvis er odense jo en skøn by
  og kan godt forstå du tæller dage, her hjemme er det mig der har det på plads, og manden der mangler elevpladsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Øv, en ærgerlig start du har fået. Er glad for du har det bedre nu, jeg krydser fingre for din mand snart får en elevplads 🙂 ..

   Tak for din kommentar, og god mandag til dig 🙂 .
   Hilsen Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathia

  Jeg er selv flyttet til Odense 2 gange af kærlighed. Første gang kom jeg ind på uni, men blev kort efter gravid og sygemeldt, så nåede ikke rigtig at få nogle veninder, så det var en lang graviditet. Så flyttede vi til sjælland, men tilbage til Odense igen efter lidt over et år. Jeg er så heldig at have fået flyttet min uddannelse over, men manden min mangler en elevplads. Han har jo alle sine venner fra før, men jeg har ingen veninder her over, så det håber jeg da godt nok lidt følger med studiet denne gang.
  Men Odense er jo en skøn by, og vil krydse fingre for at du kommer ind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej igen 😉 ..
   Tror du har sendt din kommentar 2 gange! 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Usikkerheden er så væmmelig. Krydser fingre for dig! Så leder jeg lige efter job imens…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Meget! Tak, så kydser jeg fingre tilbage til dig 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Hej Caroline.
  Jeg bliver en smule provokeret når folk siger, at pædagog uddannelsen er så let! For det er den ikke! Jeg er lige blevet uddannet her i sommer . Og det har ikke bare været ‘piece of cake’. Jeg har kæmpet, virkelig kæmpet…
  Men jeg er godt nok også vokset med opgaven!
  Det er helt klart en super lærerig uddannelse som udfordre dig! Det har den i hvert fald gjort ved mig :).
  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Jessica.
   Det kan jeg godt forstå du gør, for kan da sagtens forstille mig at det slet ikke er en nem uddannelse. Det er også svært at definerer en “nem uddannelse” .. Stort tillykke med du er færdig 🙂 .. Jeg håber selv jeg er der om 3,5 år.
   TAk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber virkelig for dig at du kommer ind 🙂
  Jeg har nydt at følge med i hvordan du langsomt oplever at Odense er en fantastisk by på din facebookside.

  Men det er altså også her om sommeren at Odense er magisk. Nu hvor alle de grønne områder summer af liv, og til August hvor hele byen er fyldt med blomster og festivaller af den ene og anden art 😀
  Gå endelig ikke glip af filmfestivallen, den er ganske gratis 😀

  Men det er vigtigt at du også får en hverdag her, man kan ikke leve hele året på at juli og august er fantastiske. Så jeg krydser fingre for at du kommer ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Tekla.
   Tusind tak for de gode råd, jeg har hørt om blomsterfestivalen, men ikke om filmfestivalen, så det må jeg glæde mig til.
   Tak, for de søde ord.
   Hilsen
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Nordjylland...