28 tanker, 1 krop.. 2 sek.

Jeg er perfekt.. Uperfekt..

 photo Unknown_zpsewnw8vdy.png

Man siger man kan se på et menneskes hjem, hvilken person de er.
Man kan udfra folks have, læse hvordan de er.
Er der orden i dit hjem, så er der orden i dit liv.

Jeg er meget modsat.
….

Hvis jeg er inde i en dårlig periode, har jeg behov for at der er orden og pænt omkring mig.
Hvis jeg er ked af det, eller bare er trist, rydder jeg op, rykker rundt, og støvsuger. Det er jo en facade, et spejl, noget forkert.

Hvis jeg derimod er inde i en god periode (som jeg oftest er) så ligger der snavs, vasketøj, opvask hist og her. Der er kun opvask i køkkenet, bære det ikke ovenpå..
Jeg tror det er fordi, der er mere ro omkring mig, jeg er mere i kontakt med mig selv, derfor gider jeg ikke bekymre mig om støv på hylden og om at tømme opvaskeren. Hvad sker der hvis jeg rent faktisk venter til i morgen? Så hvis du kommer hjem til mig, og min havregrynsskål fra igår, står på bordet, og min bh hænger på stolen så er jeg glad og tilfreds… Altså jeg er ikke en hulekvinde.. jeg støvsuger da, en gang i mellem.

Den der perfektion vi mennesker ligger inde med, er ikke sund, tror jeg. 

Så mange vil fremstå perfekte. Alt står snorlige i hjemmet, børnene er bare engle, perforholdet går altid godt, jobbet er fantastisk. For tænk nu hvis man skulle ridse liiiiidt i lakken, og folk ville se at du faktisk ikke var så perfekt, som du går rundt og tror, at de tror.
Ingen er perfekte, hvad vil det overhoved sige at være perfekt?


Jeg kan huske jeg skulle have madklub for nogle piger jeg ikke kendte, for første gang.
Jeg havde handlet stort og lækkert.. OG DYRT ind.
Jeg havde købt blomster, jeg havde brugt flere timer på desserten.
Jeg have dækket bord 8 timer før de kom.
Jeg havde støvsuget, støvet af, skiftet sengetøj, rystet tæpper og puder.
Kun fordi der kom nye mennesker ind i mit hjem, de skulle jo syntes jeg boede helt fantastisk, fordi så var JEG sikkert også helt fantastisk..

Da aftenen var forbi, besluttet jeg mig for at det gider jeg ALDRIG gøre igen. Det er slet ikke mig. Jo jeg kan godt bruge timer i køkkenet fordi jeg elsker det, men ikke for at andre syntes jeg er god, det er ikke det værd.

Livet er nemmere, når du accepterer hvem du er, hvordan din familie er, hvordan din krop er, hvordan dit liv er. Når du stopper med at prøve at ændre det hele, som var det modellervoks, men i stedet betragter det du har og accepterede at sådan er det, så bliver alt lidt lysere. Bare dig.. Perfekt, uperfekt.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Det er rigtigt, tror mange har gjort det samme, for at ens hjem skal være perfekt udadtil! Men mega sejt hvis du ikke gør det næste gang! Dine gæster er sikkert ligeså glade og tilfredse uanset hvad 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28 tanker, 1 krop.. 2 sek.