Det dér yoga...

My favorite blogs..

Jeg elsker at læse blogs, lige så meget som jeg elsker selv at blogge.
Jeg læser næsten aldrig træningsblogs, modeblogs og madblogs, de siger mig ikke så meget.
Alfa og omega i en god blog for mig er, personlighed og ærlighed, gerne et twist af humor.
Jeg leder tit efter nye blogs, så hvis du har en, eller kender en skide god, personlig blog, så skriv det lige i en kommentar.

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-27 kl. 09.48.38_zps7bz9arzn.png

1. EmilySalomon.dk,

Jeg har læst hendes blog i evigheder. Faldt over den, fordi hun tager de mest misundelsesværdige billeder! Derudover skriver hun meget roligt, nede på jorden agtigt, også har hun den fedeste stil, både tøjmæssigt og i hjemmet. Hun laver desuden de lækreste opskrifter, og fredags drinks, der går lige i hjertet. Helt klart en favorit blogger.

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-27 kl. 09.50.03_zpsgrlkc9g1.png

2. Lortemor.dk ,

Jeg er dog ikke mor, eller på vej dertil endnu. Trine, har en ærlighed over alle hendes indlæg, der er så fangende og så dyb. Hun skriver så fantastisk, så man bliver fanget i hvert et ord, hun skriver om det hele, optur og nedtur, og det er så sejt. Nogle mennesker kan bare skrive, så man føler man kender dem, og har lyst til at give dem en krammer, sådan er Trine!

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-27 kl. 09.50.28_zps12ubyox9.png

3. Sanslivet.dk,

Det er en anonym blogger, jeg er begyndt at læse med hos.
Det er en kvinde der skriver om livet, på godt og ondt. Hun skriver små fortællinger, esseys og digte, det er en meget fin og ærlig blog. Hun er selv særlig sensitiv og introvert som mig selv, så jeg kan nikke og genkende til meget af det hun skriver, hun har ofte hjulpet mig, når jeg har følt mig lidt “skør”.. Helt klart en smuk og inspirerende blog. 

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-27 kl. 09.49.30_zpsrq52qhkw.png

4. Helsematilde.dk ,

Skønne, seje og smukke Matilde. Hendes blog var den aller første jeg læste, den kan jeg ikke slippe igen. Jeg har efterhånden mødt hende er par gange, og hun er den dejligste pige, der har sig selv med i sin blog. Hun er piv ærlig, nede på jorden og sig selv, hvilket jeg syntes er pisse inspirerende, der bliver ikke lagt filtre og facader på, hun er hende, og ingen andre! kæmpe high-five til hende.


 

8 kommentarer

 • E

  Altså du skal i hvert fald være mere end velkommen inde på min blog for opskrifter og lignende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Embla & Lykke – er en af mine ynglings blogs. En dejlig hverdagsblog, som er rigtig hyggeligt og godt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Hej Caroline. Ja, jeg føler nærmest jeg kan sige “Hey Caro Girl hvordan går det? ;)” fordi som du selv skriver så har du altid dig selv med i dine indlæg. Jeg har snart læst din blog i et år og jeg ELSKER den mere og mere. Du er hudløs ærlig og jeg ved jeg ikke er Palle alene i verden fordi du rammer plet hver gang i dine indlæg. Du skriver ikke bare om at man skal spise broccoli, drik proteinshake og gå i fitness hverdag også bliver man sund basta. Nej du skriver om bagsiden af at være tynd og om de ting vi kvinder/damer/piger går og bokser med. Jeg bor selv i Odense og har set dig en enkel gang da jeg cyklede bag dig (haha) hvor jeg tog mig selv i at tænke “hold da mavle det jo Caroline, hun er skide lækker” fordi det er du jo virkelig. Jeg følger dig (selvfølgelig 😉 på snap og elsker dine selfies og at se hvordan du lever dit liv. jeg overvejer selv rigtig meget at starte min egen blog om mit teenageliv (det skal vel lige siges at jeg kun er 16 år gammel) og om hvordan det er at være teenager i dagens dk og ellers blive inspiret. En lille allarounder blog som har plads til det hele, har du nogle gode begynder tips? Og med det vil jeg lige gentage mig selv; Caro du er og bliver en lækker og fantastisk kvinde som jeg virkelig ser op til. Kærligere hilsner en odenseansk teenager, Anne-Marie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Altogingenting.dk – en virkelig sjov blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!
  Jeg følger dig på instagram, og er lige begyndt at følge lidt med på din blog også. Du er skide inspirerende – virkelig dejligt, vigtigt (og en sjældenhed), at finde så ærlig en blogger, der tager fat på super vigtige emner såsom kroppen og livet generelt – uden at opstille det som et glansbillede!
  Jeg har selv en blog (den er kun i opstartsfasen, så der er ikke så mange posts endnu) – følg med, hvis du har lyst! 🙂
  Link: http://www.vanessajoy.dk/blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Caroline! Så fedt med lidt ny blog inspiration. Det der inspirere mig ved din blog er din ærlighed og lækre billeder i undertøj. Mums en snack du er 🙂 jeg har selv startet en blog for to måneder siden, blandt andet med inspiration fra dig. Og jeg elsker at blogge!!! Jeg skriver om livet, tanker, selvværd og kærlighed til sig selv og sin krop. Jeg tror du vil kunne lide min blog faktisk efter at havde fulgt dig i noget tid. Du er ihvertfald velkommen til at kigge forbi Thehugdealer.com
  Kæmpe kys og knus til dig for at inspirere så mange

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Line.
   Tak for de søde ord, de varmer!
   Jeg vil gerne tjekke din blog ud 🙂 ..

   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér yoga...