Om "ekspert viden" og åndsvage blade..

BLOMKÅLSPIZZA

img_2892_zpsc2248ae7

Jeg havde næsten helt glemt blomkålspizzaen.. Jeg elskede den for 2 år siden, og fik den tit, jeg har slet ikke lavet den efter vi er flyttet til Odense, det skal laves om! Jeg er nødt til at lave den igen snart, for den smager altså bare fantastisk.

Opskrift på blomkålspizza
til ca en bageplade.
• 400-500 g blomkål
• 3 æg
• 3 spsk loppefrøskaller
• 100 g revet ost
• 2-3 mellemstore gulerødder
• 2 spsk tørret oregano

Fyld:
• pizzasovs
• En god skinke
• Salat
• Cherrytomater
• 150 g revet ost
• Champingoner

Fremgangsmåde:
• Tænd ovnen på 230 grader
• skræl gulerødderne og kom dem og blomkålen i foodprosessoren.
• Bland alle ingredienserne i en skål, og rør det godt sammen.
• Beklæd en bageplade med bagepapir.
• Hæld dejen ud på panden og lig evt et stykke film ud, så er den nemmere at rulle ud.
• Sæt den i ovnen i 15 min.
• Tag den ud af ovnen og put fyldet oven på.
• Bag den igen i 7 min. Og lad den hvile i ca 5 min inden servering.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

5 kommentarer

  • Camilla

    Hej! Først vil jeg lige sige at det er en god blog med mange lækre opskrifter, du har dig!

    Hvis man ikke har en foodprossessor, er en blænder så ok til gulerødder og blomkål?

    Hilsen Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Hej Camilla.
      Tusind tak skal i have. 🙂
      Det kan man godt, det kommer an på hvor kraftig din blender er. Men det burde sagtens kunne lade gøre.
      Mvh
      Caroline

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

    Bliver bunden sprød?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Hej Malou.
      Nej, den bliver blød 🙂
      Men den smager dejligt.
      Mvh
      Caroline

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia S.

    Hej, har længe ville prøve at lave sådan én pizza, men jeg har altid undret mig, om blomkålen skal koges først eller direkte rå ned i processoren?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om "ekspert viden" og åndsvage blade..