Du ser altså "større" ud..

Fortæl, Fortæl Morfar..

 photo IMG_8609_zpszqtxnhhw.jpg

I julegave ønskede jeg mig en personlig gave af min morfar.
Jeg kunne bare ønske mig et gavekort, en trøje, en CD, men det gad jeg ikke.
Vi ved ikke hvor lang tid vi har vores bedsteforældre hos os, og det skræmte mig. Derfor ønskede jeg mig “En dag i morfars liv” sammen med ham selvfølgelig.

Jeg fik så et “gavekort” hvor han havde skrevet at vi skulle finde en dag, hvor vi mødtes kl 09.00 til morgenmad, også skulle vi kører rundt i Kbh og omegn og se hvor hans fodspor havde gået. Det var præcis sådan en gave jeg ville have, og i onsdags blev den udlevet.
Min dejlige morfar er 69 år, og har haft en masse jobs og boliger, så derfor skulle vi 15 steder hen i Kbh, lige fra fødsel til nu.
Det var super spændende, min morfar havde jo et liv, før han blev min morfar. Det tænkte jeg jo bare ikke over.
Han er uddannet blikkenslager og har ellers haft et hav af seje jobs rundt omkring i Danmark. Det var så interessant at høre ham fortælle om hans liv, før han fik min mor og moster, og hvad han havde opnået. Jeg har altid syntes min morfar er verdens sejeste mand, men jeg fik virkelig respekt for ham. Han har kæmpet for det han ville have, og oftest så fik han det også. God arbejdsmorale og “gå på mod” det har han bevist man kan komme langt med.
Historier om hvordan københavn var, hvordan de levede, hvor hårdt man har arbejdet. Selvom det jo faktisk ikke er så lang tid siden igen, så er det bare vildt at høre. Jeg havde 1000 spørgsmål, fordi jeg virkelig synes det er spændende at høre om hvordan livet så ud for 50-60 år siden.
Vi sluttede af i Dragør, sen frokost med havudsigt og gode grin.

Min morfar er den eneste bedsteforældre jeg har tilbage, forhåbentlig vil jeg have ham i mange år endnu, men det betød virkelig meget for mig, at få sådan en dag med ham.
Det er noget jeg vil give videre til alle jeg kender, spørg jeres bedsteforældre om det samme, det tror jeg helt sikkert de vil elske.

Fortæl, fortæl morfar.  

 photo 1 billede_zpse2gctgf2.png photo Billede 2_zpsz0tdfoxh.png

 photo IMG_8624_zpse4nzjzul.jpg

Tak for denne gang, søde morfar. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Tanja H

  det er den sejeste gave jeg nogensinde har hørt om! Jeg er lidt en efternøler med gamle forældre, så mine bedste forældre døde desværre for mange år siden. Ellers havde jeg klart ønsket det samme…. :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sikke en god ide! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben

  Hej Caroline
  så flot en gave at ønske sig af sin bedstefar (Erik) Ikke underligt at han altid “pralede” af sin familie hvem ville ikke det med den
  familie,så fine billeder af Erik du har på din blok,dem vil jeg nyde mange ange og tænke tilbage til dengang han kaldte mig knægt,og jeg altid kaldte ham BOSS
  kh
  Torben

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ser altså "større" ud..