BLOMKÅLSPIZZA

Hvem er Caroline Thorsfelt egentlig?!

 photo Unknown_zpsxkmpdwo8.png

Det er altså så underligt når en blogger skriver “facts om mig”, lidt mærkeligt. Men jeg elsker at læse med hos andre blogs når de skriver det, så føler man at man kender personen lidt mere. Jeg har prøvet i nogle uger at skrive de underligste ting jeg gør ned, fordi det er sjovt. hæhæ..

– Jeg tygger lakrids på én måde, altid. Jeg sutter og tygger den helt flad, overalt, så ruller jeg den rundt som en pandekage med tungen, så bider jeg lidt af gangen af den, og leger med de små stykker inde i munden..

– Apropos lakrids, så var jeg “afhængig” af poletter, som yngre. I en årrække havde jeg ALTID poletter i min taske, og spiste bare et par stykker om dagen. Da jeg var nede og handle ( efter flere poletter ) havde de kun light versionen, købte den. Ekspedienten sagde til mig at jeg skulle passe på med at spise for mange, da de kunne give tynd mave.. hvem tror han at han snakker til? Challenge accepted, så jeg spiste hele pakken, åd amok.. Dagen efter var slet ikke speciel sjov, sad på kummen hele dagen.

– Jeg hænger tæpper op foran mine vinduer, fordi jeg ikke bryder mig om lys. Jeg er et vinterbarn og et mørkebarn ( underligt nok jeg har mørkeræd ), jeg blogger altid i mørke, jeg tænder en masse lys og pakker mig ind i tæpper.

– Jeg snakker overrakende meget med mig selv.
Mig: “jeg lover jeg ikke spiser mere chokolade”
Hjerne: “Godt”,
Mig: “Men hvad nu hvis Theis spiser det?”
Hjerne: “Du ved jo at du kommer til at spise det, hvorfor snakker vi så om det?”
Mig: “ha, du kender mig så godt”
nam nam nam nam..

– Jeg er så bange for hajer at jeg ikke kan svømme i havet, det er også svært for mig at svømme i en svømmehal.

– Indtil ( stadig tror jeg ) for nyligt troede jeg at jeg havde magiske kræfter, de var bare ikke udviklet. Alle de gange jeg har kæmpet for at flytte en stol ved tankens kræft, eller få folk til at gøre som jeg ville. Tror først mine tanker kommer i brug når jeg fylder 24.

– Jeg tror fuldt og fast på engle, ånder, rumvæsener og magiske væsner. Verden er fuld af magi og uforklarlige ting, det kan ikke være rigtigt vi er de eneste her, en eller anden dag vil vi åbne øjene for vores egen lille boble og se verden med nye øjne, nok ikke mens vi lever.. krydser fingre.

– Hvis jeg skulle vælge et år jeg ville leve i, skulle det være i 20’erne i Paris. Jeg skulle være kunstner, gå i smukke kjoler og danse natten lang med søde mænd der bare ville danse, og ikke rage på min bagdel.

– Jeg kan ikke sove hjemme, uden min bamse. Han hedder Vaske og er en vaskebjørn, jeg fik da jeg vandt et svømmestævne som 5 årig. Theis har accepteret ham, siger han i hvert fald.. Derudover sover jeg altid med min mariehønepude min kusine syede til mig da jeg var 3 eller 4 år, den ligger under min rigtige pude, hvis den ikke er der, føler jeg mit hoved er i uro.

– Jeg Maler, tegner, ligger pudslespil generelt kreative ting, når jeg er ked af det.
Da jeg en dag havde nogle virkelig dårlige dage, intet passede sammen, så knyttede jeg planteophæng, nåede 8 på 2 dage, lavede intet andet. Siden da har jeg ikke rørt det.
Da jeg var helt dugfrisk teenager, var jeg rimelig følsom, ked af det, let til tårer, skrøbelig. Jeg vil gætte på jeg var særlig sensitiv også dér, uden at vide det. Jeg havde meget svært ved mine hormoner og humørsvinginger, så jeg malede næsten hver dag for at komme ned på jorden igen, ikke at jeg overhoved er god til det, men den ro jeg får når jeg træder ind i et kreativt projekt er ubeskrivelig. Jeg er ikke til at komme i kontakt med, og lige dér er jeg mest til stede i det jeg laver.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Trine

  Hyggeligt at læse 🙂
  Kan nikke genkendende til et par stykker: afhængighed af poletter; tale med mig selv; troen på engle, rumvæsener og… Spøgelser! Hvis det er mig og ikke min kæreste, der slukker det sidste lys, så løber jeg med adrenalinen oppe i halsen ind i seng – for spøgelset skal ikke fange mig! Haha helt skørt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Findes poletter i light-version?? HVOR??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tror de tog dem af markedet igen, sikkert fordi mange fik problemer med maven med dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha/jordforbindelsen

  Der er så absolut mere mellem himmel og jord, havde jeg været 10 og ikke 19 da jeg læste første Harry Potter bog, så havde jeg helt sikkert ventet på mit brev fra Hogwarts *ahem*

  Mht light-lakridser, så spiser jeg ikke gajol og läckerol, da jeg allerhøjst kan spise fire inden for fire timer uden alt for meget mavevrøvl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at læse med om hvem eksempelvis Silas er når han ikke er på skærmen, hvilke personlige særheder Caroline har eller om Tina Maria drømmer om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMKÅLSPIZZA