VÅGN OP! GÅ OG HJÆLP!

Komplimenter virker bedre en narko..

 photo Unknown_zps7te3w6mb.png

Hvorfor vil du have komplimenter fra andre? Have af vide hvor god du er, hvor sej du er, hvor inspirerende du er? Et kompliment eller ros, har den effekt det havde på os da vi var børn, som nu. Vi blive glade, vi får lyst til at yde mere, vi bliver stolte.

Det er altid rart at få af vide: “Du er virkelig sej”, det er noget der lige booster ens selvtillid, og man kan lige yde 10% ekstra. Det er rart at ens hårde arbejde bliver belønnet, og folk ligger mærke til det og dig.

Jeg har den overbevisning at du først tager komplimenter og ros helt ind, når du selv tror på du har fortjent det.

Eksempel: en pige har det svært i sin krop, hun føler hun skal tabe sig, hun syntes hendes mave er for stor, for meget løs hud. Hun kan ikke lide synet af hendes eget spejlbillede.
Denne pige har en kæreste og en sød veninde, når pigen siger hun ikke kan lide sin egen krop, siger kæresten: “Skat, du ser fantastisk ud, du har de lækreste former, og jeg syntes virkelig du er lækker” Veninden: “Du er smuk, fordi du er dig selv, du ligner ikke alle mulige andre, du ligner dig, og DU er smuk”..
Pigen føler sig ikke bedre tilpas, måske smiler hun og siger “tak”, men inders inde er hun ligeglad, fordi hun kan ikke selv se det.
Der kan stå en milliard mennesker og råbe dig ind i hoved at du er smuk og dejlig, men hvis DU ikke selv kan se det, og DU ikke selv tror det, så høre du nul og niks.
Denne pige har ikke brug for komplimenter fra kæreste og veninder, hun har brug for komplimenter fra hende selv. Hvordan får hun så det? ved at acceptere sig selv, indse at hun ser ud som hun gør. Acceptere hun ikke kan ligne og være en anden, hun ikke kan gro 9 meter lange ben natten over. Acceptere at det her, det er dig. Du kan tabe sig, tage på, farve dit hår, skifte tøjstil, men DET her er din krop, og livet er for kort til at lave den begrænse dig, for at være lykkelig.

Det er rart at få ros, jeg elsker det. Jeg flyver hele dagen hvis jeg får søde beskeder, mails og kommentarer fra folk der kan lide det jeg skriver, folk jeg har hjulpet, folk der har ændret deres opfattelse af deres krop. Folk der har lært at acceptere sig selv. Det er vildere end narkotika, jeg er helt høj..

Men intet, intet, slår den følelse jeg får, når jeg kigger på mig selv, mærker efter inde i mig selv, og er stolt af at være mig. Helt inderlig stolt og glad, fordi jeg faktisk godt kan lide at leve som mig ( heldigvis ).. Den følelse gør mig lykkelig, fordi JEG gør mig selv lykkelig, fordi det fortjener jeg sgu.

Husk nu at fjerne de skyklappere du render rundt med, prik hul på boblen.

lyt efter..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

 • Michele

  Hvor er det rigtigt 🙂
  Det er lidt skræmmende, når jeg læser dine indlæg, for jeg har det som om, at det er mine tanker, du beskriver. Det kan på en måde gøre mig glad og ked af det på samme tid. Glad, fordi jeg kan mærke en vis lettelse i kroppen over at vide, at jeg langt fra er den eneste, som har konstante tanker, bekymringer og spekulationer, som til tider gør det svært for mig at indse, hvor privilegeret jeg er.
  Men det gør mig også ked af det, for det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi er flere, der skal gå og have det sådan.

  Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden, og synes at det er modigt af dig at tage så stort et valg, at flytte fra Odense. Mavefornemmelsen skal man aldrig ignorere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VÅGN OP! GÅ OG HJÆLP!