Kærligheds-barometeret fyldes...

Nature just is..

 photo lykke _zpsxyderb7w.png

Det har ikke været en nem tid, for mig. Det kan du læse mere om HER, hvis du er interesseret.

Alle dage har sine nætter, alle blomster visner, hvert et blad må falde.
….
Jeg følte jeg løftede hver en sten, for at se om min glæde lå derunder. Jeg bladrede igennem diverse kvindeblade, for at blive klogere på mig selv. Jeg lånte selvhjælpnings bøger, om at finde sig selv. Jeg talte åbent omkring det hele, jeg søgte med lys og lygte efter min glæde.
Jeg lå en eftermiddag og så WildHD, et dyre og natur program, som er helt fantastisk, FYI.
Men, en af reklamerne, ramte mig lige dér, hvor det bare gav mening.
Citat:
Nature doesn’t take selfies
It doesn’t care about the car you drive
It isn’t concerned with money
It never argues over politics
And, it isn’t looking for your approval
Nature just is.

De sidste to linjer, er spot on. “Naturen leder ikke efter din godkendelse, naturen er bare sig selv”. Hold sjæft, det kan vi lære noget af, os mennesker.
Det handler jo ikke om at lede efter glæde, det handler om at skabe sin egen glæde. Din glæde er nødvendigvis ikke min glæde, og du kan syntes min glæde er stressende, men det er lige meget, for det er MIN glæde.

Der er simpelthen så mange citater, bøger, artikler og gode råd omkring, hvordan lige præcis DU bliver lykkelig. Det kan hjælpe en, noget af vejen, men man er også nødt til at skabe sine egne gode råd, sine egne citater og små sætninger. Andre kan ikke fortælle dig, hvordan du bliver lykkelig, kun du kan gøre det. Det er nemmere sagt end gjort, det ved jeg.

Jeg vågnede op, og tænkte “Fuck vasketøjet, fuck opvasken, fuck oprydning, fuck nullermænd” .. Der er ingen der beder mig om at rydde op, ingen står og ånder mig ind i nakken, fordi opvasken står fra i forgårs. Jeg kan sagtens leve med det. Istedet kiggede jeg mig selv i spejlet og spurgte “Hvad har DU lyst til?” .. Også blev til hygge dag med tykke sokker, varm kakao og Netflix. Intet produktivt sådan rigtigt, men bare en dag kun for mig, og dét var jeg sgu glad.
Lad være med at gøre ting, fordi andre forventer det af dig, gør det fordi du har lyst ( visse undtagelser kan forekomme ).
Jeg huskede at det her er mit liv, derfor spiller vi efter mine regler. Og jeg har fundet ud af mit liv er for kort til at være i krig med mig selv, og være i ubalance, det er ikke det værd. Jeg skal virkelig begynde at sætte MIG i fokus. Det glemte jeg før, og det førte til stress, den vej skal jeg ikke ned af igen.
Jeg kan ikke tilfredsstille alle, jeg kan ikke få alle til at lide mig, jeg kan ikke styre om om unfollower mig, eller vælger at glemme min blog. Det er jeg ikke herre over. Men jeg er herre over hvorvidt jeg er glad eller trist, om jeg er tilstede eller om jeg er fraværende. Om jeg nyder at dele ud af skøre historier og gode idéer eller ej. Fordi det her er mit liv, og det er på tide jeg tildeler mig den hovedrolle jeg faktisk fortjener.
Just is.. 

 photo hihihi_zpsa2huhybj.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærligheds-barometeret fyldes...