Nature just is..

don’t let your mind, bully your body..

 photo _DSC2908_zpsdgbr8krx.jpg photo IMG_8549_zpspjmrjlae.jpg

Jeg har taget batterierne ud af min vægt, eller også har jeg ødelagt den.. Den virker i hvert fald ikke lige nu, den stod bare ovre i hjørnet og stirrede på mig, som en eller anden “Har du ikke glemt mig frk. chokoladegris“, det gider jeg da ikke finde mig i. Derudover har jeg ikke tænkt på at træne i snart en måned. Når jeg vågner rammer “træning er da en god ide lige nu” slet ikke mine tanker.. Pist væk. Gør det mig egentlig usund? Gør det mig til en dårlig sundhedsrealist? .. Hvad betyder det egentlig at være sund. Skal man træne dagligt for at ramme den boks?
Under min lille krise, med stress og angst, lærte jeg mig selv at slappe mere af, lade tingende gå sin gang, og lade være med at skynde på det. Det galt også træning, min krop og min mad, jeg lod tingene gå sin gang, jeg gjorde præcis som det passede mig, og jeg tænkte ikke over “hvad nu hvis”, de ord fandtes ikke i min “stress ordbog”.
Nu smiler jeg igen, jeg spiser normalt igen, jeg føler mit overskud er retur, jeg har ladet tingene gå sin gang, og jeg er glad. Men jeg har ikke været oppe og træne, jeg har ikke løftet andet end brødet, jeg sætter på hylderne i Bilka.
Hvis min lyst til almindeligt mad er kommet tilbage, og mit overskud er retur, hvorfor har jeg så ikke straffet mit Fitness World kort?
Jeg lovede mig selv ting og sager, og jeg hader virkelig at skuffe mig selv, jeg bliver så ked af det, når det sker. Jeg lovede mig selv, “lad tingene gå sin egen gang, lad være med at fremskynde noget, slap af“, derfor venter jeg stadig.
Hvor lang tid kan jeg vente inden man er nødt til at hive sig selv afsted, inden hvor det bare bliver en dårlig undskyldning?

Hvorfor skal jeg vælge, hvorfor må jeg ikke bare gøre det jeg vil? Hvad nu hvis det er min sundhed?
Er der fordi de såkaldte eksperter siger at man skal træne, for at være sund? .. At man skal bevæge sig, så og så meget for at kunne passe ind i “jeg er sund” boksen. Fint, så laver jeg da bare min egen boks, og den bliver gul, med blomster, og de der søde kuk-kuk-ure. Min boks er åben for alle, der mener at deres sundhed er vigtigere end “samfundets sundhed“…
Min boks er hyggelig, og der er plads til os som ikke altid lige har lysten til at træne. Os som slet ikke kan forstå hvorfor chokolade er usundt. Os som ikke slår os oven i hoved, fordi sengen blev overhalet indenom af træningen. Os som selv definere ordet “sund”, og “usund”. Os som mener sundhed er en balance, og det er fandme vores eget job at justerer den vægt, så det nettop ER i balance, og ikke lytte til andres balance evner… pff..

OS SOM LYTTER TIL VORES KROP, FORDI DEN ER SKIDE MEGET KLOGERE END “EKSPERTERNES”!!

 photo ftt_zps33qdfsh6.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

10 kommentarer

 • Frederikke

  Du er fantastisk, tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak fordi du læser med 🙂 .. Selvtak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil meget gerne være i din boks 🙂
  hvor man ikke får dårlig samvittighed fordi man spiser alt for meget is og chokolade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  “OS SOM LYTTER TIL VORES KROP, FORDI DEN ER SKIDE MEGET KLOGERE END “EKSPERTERNES”!!”

  –> kunne ikke have sagt det bedre selv, sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg glad for at høre 😀 .. FEDT

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Du er så sej! :161: Er kæmpe fan af ærligheden og det oprigtige jeg altid fornemmer i dine indlæg. Og ja sorry for straight forward comment, men du er forresten en lækkerhaps! Kærlighed, god karma og smil herfra :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Cille.
   Hvor er du sød! Tusind tak skal du have 🙂 .. man må sgu godt være lidt ligefrem en gang i mellem, det gav i hvert fald et smil på mine læber.

   De bedste hilsner herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruFru

  Hej Caroline.
  Det er så dejligt at læse din blog, den er så dejlig reél. Jeg er selv et meget følsomt menneske, og jeg føler tit at jeg bare lige skal finde mig selv, i stedet for bare at være mig selv, accepter mine følelser, og lade dem være okay.
  I al respekt for din periode uden træning og tanke på kost, så har jeg en lille anbefaling, det er bogen Anna bogdonova – skyhøj forbrænding. Den hjælper mig rigtig meget fordi det er små trænings sessioner på 15 min 4 gange om ugen. Det hjælper mig til at fokusere på mig, og mit overskud som i perioder ikke rækker særlig langt.
  Elsker at læse din blog. Tak for din ærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej FruFru.
   Tak fordi du læser med, det betyder meget for mig!! Og TAK for din ærlighed, jeg har hørt om bogen, men har aldrig læst den, det vil jeg da gøre! 🙂 .. Det kan være man bare lige skal ind i det, så kommer ens overskud mere og mere 🙂 ..

   Rigtig god søndag til dig!
   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nature just is..