åben undskyldning til dig, jeg dømte..

Kærligheds-barometeret fyldes…

Jeg er et vinterbarn. Jeg blev født i kulde, og jeg trives bedst i koldt vejr.
Jeg får min energi og magi fra mørket, dér lyser jeg mest op.
Efteråret og vinteren er mine yndlings årstider. Efterået har noget magisk over sig.
Fornemmelsen af den første frostnat er på vej, du kan mærke du kan sove med tykke sokker. Radiatoaerne er tændte, de tykke trøjer er hentet op fra kælderen. Min dåse med te, er endnu engang opfyldt, med efterårs te. Alle årstider er magiske, men efteråret er smukt, fortryllende og magisk. Det er nu de små alfer gør sig klar til kulden. Nisserne forbereder december. Regnen føles friskere, vejret føles mere levende.. Jeg elsker efteråret.

Det kærligheds underskud jeg sommetider kan være i her i Odense, er lige ved at bistre af ren kærlighed nu.
Jeg er omringet af familie: bror, svigerinde, søster, mor, far, kæreste. Alle er i Odense på et eller andet tidspunkt her i ferien. Jeg føler mig elsket og heldig, helt ind hvor det gode tisser på det onde.
Theis har givet kys og kram, nu er han i Sverige på familiens ødegård, sammen med hans familie.
Imens sidder jeg i Odense med min familie, griner min latter ud. Slapper af, spiser chokolade, går lange ture, krammer dagene væk, og bare nyder mine personer, og den kærlighed de kan give. Det er de her dage, hvor jeg lige stopper op, og kan mærke jeg bare griner, helt af mig selv, fordi jeg bare er glad. De her dage, hvor jeg rent faktisk er lykkelig. Alt falder på plads, og jeg trækker det hele ind. Hver et sekund, nyder jeg helt ned i maven. Tygger på hvert et ord jeg siger, mærker hver en følelse.. Og bare lader mig være glad og lykkelig.

 photo kamel _zpsgcarlqow.jpg
{ vi gik tur langs åen i Odense.. Mødte tigerunger og kameler. Selvom jeg er meget imod dyr i fangeskab. Så er de smukke at kigge på }
 photo kastanje _zpsjgvlwjda.jpg
{ Kastanje jagt i skovene.. }
 photo MIG _zpsbspx22ty.jpg photo mig og blade _zpsscspieiz.jpg
{ Bare fordi jeg elsker efterået, og min familie }
 photo soslashs og bror _zps3buo0wrl.jpg
{ Bror hjælper Søs’er ( svigerinde, ikke min søster ) } 
 photo Theisen _zpsyebbsqti.jpg
{ My love.. }
 photo traeligkram _zpsef5v1s5y.jpg
{ At kramme træer er sundt. Det mente Søs og jeg. Træet udskiller energi og glæde. Fordi naturens kraft er stærkere end alt andet. Theis går all in, på at kramme som i kan se }
 photo soslashser _zpshrs7pbh3.jpg

{ Sød svigerinde krammer træ }

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Sarah

  Sikke et dejligt indlæg!
  Det kan altså bare noget, det at komme ud i naturen og nyde den!
  Jeg kan på mange måder relatere til de tanker du har luftet her på bloggen på det sidste. Det er ret sejt, at du gør det! Så tak for det!
  Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Sarah.
   Er glad for du læser med.
   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

åben undskyldning til dig, jeg dømte..