Sæbebobler, regnvejr og en pose ris...

Del dine London tips, med mig!

 photo london_zpsr5r4cpow.png

På det her tidspunkt i morgen, sidder jeg i en flyver, mod smukke London.
Mine søskende og jeg, har givet rejsen til min far, da han fylder 50 den 2. december.
Han blev så glad og overrasket.
Vi var i London for omkring 9 år siden om sommeren, men aldrig om vinteren.
Vi har faktisk ikke planlagt noget, vi tænkte det måske ville være lidt spændene.
Jeg vil meget gerne til Soho, aner ikke hvorfor, det lyder bare som et hyggeligt sted, mener også det er der Notting Hill, er filmet.

Men, hvis jeg nu havde en sød læser, som har været i London, og bare kender stedet, man SKAL besøge, så vil jeg da fortryde at jeg ikke spurgte.
Det må gerne være noget der ikke står i “Turen går til London“, noget lidt anderledes, en hyggelig gade, en dejlig restaurant, bedste genbrugsbutik, bedste kaffe, osv osv. Bare fyr løs, tak!

Jeg glæder mig sådan til at gå lange ture, tage smukke billeder, opleve julestemningen i en anden by, smage nye julesmage og bare nyde tiden med min familie. Det bliver en magisk jul, tror jeg.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Tanja H

  Jeg var i London sidste år på denne tid. Jeg elsker de julepyntede gader! Og så var det lidt magisk at komme til julemarked i Hyde park… 🙂 http://www.hydeparkwinterwonderland.com
  Håber du for en fantastisk tur til London!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  London er fantastisk – jeg har boet der et halvt år i forbindelse med studie. Gå ned af Wardour Street, og Old Compton Street, det er i Soho-området. Der er så mange hyggelige cafeer osv. Især L’eto er skøn – i vil ikke undgå at se deres vinduer, fyldt med de lækreste kager. Men også deres skønne frokoster kan nbefales 🙂 og på Old Compton Street ligger en lille italiensk cafe, Tuscanic, som laver de lækreste, friske paninis 🙂
  Derudover kan området ved Shoreditch anbefales – der er hyggelige markeder, skæve butikker og man vil se et lidt anderledes billede af skønne London 🙂 han en fantastisk tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du SKAL tage ind og så “The Lion King Musical”… Det er sådan en smuk og ubeskrivelig oplevelse!!! Jeg har allerede set det to gange i London og overvejer en tredje gang til sommer…. Det MÅ DU IKKE snyde dig selv for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline,
  Jeg bor i London lige nu, så føler jeg ved lidt om byen 😉
  Jeg er ret vild med Shoreditch (omkring Redchurch street og Brick Lane), Hackney og Stoke Newington (besøg Abney Park, som er en flot kirkegård). I de dele af byen kommer du lidt væk fra de turistede områder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mon ikke, at Notting Hill er filmet i Notting Hill? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæbebobler, regnvejr og en pose ris...