Mit møde med Mongo..

Dagens gode råd..

 photo 297d137fd68f007b11ccd151a2d0fbcd_zpslqtny5uw.jpg

Dagens gode råd, træk vejret.
Det kan lyde utrolig banalt og almindeligt, ikke destro mindre er det uhyre sjældent vi mennesker trækker vejret, helt i bund.
Jeg havde en samtale med en veninde, der ligesom jeg, er en kende ved siden af sig selv. Hun har utrolig mange bolde i luften, og når ikke at gribe dem alle sammen, altid.

Jeg bad hende om at trække vejret, helt ned i maven. Med hendes “hvad fanden hjælper det” øjne, gloende på mig, gjorde hun dog som jeg sagde. Indånd alt den luft du kan rumme i dine lunger, få det helt ned i maven, og ned i storetåen. Hold det inde i et par sekunder, og pust ud, gerne med lyd.
Hun tog 3 helt dybe vejrtrækninger, og kiggede derefter på mig: “Tænk, jeg kan vitterlig ikke huske hvornår jeg sidst har gjort dét?” .. Det kom bag på hende, hvor rart det egentlig var. Hvor lettet kroppen bliver, af en lille dum dyb vejrtrækning.

Jeg stod i kø i Bilka, forleden, laaaang kø. Jeg havde 30 ting, jeg skulle nå inden jeg kunne tænke på at sove, eller det havde jeg egenligt ikke, men det var den fornemmelse jeg fik, da jeg stod og blev mast i en dum kø. Jeg satte filmen på pause, tog et skidt væk fra den stressede JEG, og så tog jeg 3 helt dybe vejrtrækninger, og det hjalp.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit møde med Mongo..