Ting at se ( og æde ) i London..

“Har du ikke dårlig samvittighed Caroline?”

 photo IMG_9177_zpsmnd9jlog.jpg
Når din krop er stresset, så har den behov for ro og hvile. Jeg har givet min krop hvile, udenpå. Ment på den måde at jeg ikke har rørt mit Fitness kort i 3 måneder, udover igår. Men selvom min krop har “slappet af”, så har jeg vendt alt mit fokus på mit indre i stedet. Det er sgu hårdere end den vildeste styrketræning, skulle jeg hilse og sige, fra mig selv.
Der har da været dage, hvor jeg troede jeg havde lyst til at træne, så jeg hoppede frisk i mit træningstøj, men så skete der et eller andet, og det resulterede i at jeg stirrede ud i luften i nogle timer, mens jeg havde en kamp med mit indre.

Igår skete det igen, jeg havde lyst til at træne, måske fordi jeg havde fået en ny træningstrøje med Hodor på ( fra Game Of Thrones ). Anyway, jeg hoppede i mit træningstøj og sad igen og kiggede ud i luften i timer, før jeg slugte en mundfuld mod, og lod mine tanker blive hjemme. Cyklen kørte sig selv, og med tankerne placeret hjemme på hovedpuden, så virkede det ikke skræmmende eller umuligt.
Udover jeg selvfølgelig var ved at hoste mine lunger op, og min krop var blevet svagere end for 3 måneder siden. Men fuck det, jeg trænede, og jeg smilte, grinede og dansede omkring ( inde i mit hoved ) ..

I løbet af de seneste måneder, har jeg fået mails, kommentarer og beskeder. Heldigvis ingen sure eller dumme, i har simpelthen været så søde. Men, jeg har fået 2 beskeder, som jeg har tygget på længe: “Har du ikke dårlig samvittighed når du ikke har trænet så længe?” og “Hvor meget har du taget på?” .. Begge er taget ud af en sammenhæng, og ingen af dem var ondt ment.
Begge piger fik et sødt svar retur, og syntes faktisk det skulle deles på bloggen.
Har du ikke dårlig samvittighed når du ikke har trænet så længe?
SVAR: 
“Nej, det har jeg absolut ikke. Jeg får sjældent dårlig samvittighed over noget jeg gør, mod min krop altså. Jeg har ikke bare valgt at sige “fuck træning” bare fordi det kunne være sjovt. Jeg lever i en stresset krop, som for tiden er utrolig skrøbelig, og den kommer sørme før alt andet. Jeg har ikke valgt træning fra, jeg har valgt min krop til. Når mit hovede føles som en karrusel der aldrig står stille, og alle følelserne og tankerne kører rundt i hoved på mig, så er jeg nødt til at trække stikket ud. Jeg forstiller mig at jeg står foran karrusellen, med alle de der heste på, og hver hest er en følelse, en tanke og en fornemmelse jeg har.
Jeg er nødt til at tage én hest af ad gangen og reparerer den, føle på den og undersøge den. Mens jeg gør det, så lader jeg alle de andre heste stå og samle lidt støv indtil det er deres tur. Trænings hesten står langt væk fra mig lige nu. Jeg er igang med en masse heste der trænger til hvile, og dem sætter jeg højest. Undskyld for mit utrolig voldsomme billedsprog, men håber du kunne forstå det!”
 photo IMG_9341_zpsdvhw1ytx.jpg
Hvor meget har du taget på?
SVAR: 
“Jeg har aboslut ingen idé. Når jeg igen er “rask” og ikke er sygemeldt med stress længere. Når jeg endelig kan mærke jeg er mig selv igen, og træder op på vægen og ser der står +10 kilo, så vil jeg give mig selv en high-five.
Jeg har absolut ikke brug for at tænke på hvordan min krop ser ud udenpå, jeg har kun brug for at vide hvordan den ser ud inden i. Jeg bekymre mig generelt ikke om min vægt, fordi jeg har accepteret min krop, præcis som den er. Derfor ville jeg nok blive utrolig skuffet over mig selv, hvis jeg lod min vægt påvirke mig, jeg har sgu vigtigere ting at tage mig af for tiden. Vægten går op og ned, lidt ligesom livet, der skal være plads til det hele.
Jeg har ikke vejet mig i et halvt år, og jeg er ikke dum nok til at hoppe op på vægten nu.
Jeg har skubbet sådan nogle tanker ud af mit liv, det gjorde jeg heldigvis længe før jeg blev sygemeldt. Det er jeg sgu stolt af, ved mig selv.”

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Jeg drømmer stadig om at parkere mine tanker på hovedpuden for derefter at erobre verden. Det hjælper at vide at det rent faktisk kan lade sig gøre – og selvom det tager tid og at ‘stirre tomt ud i luften’ må påregnes!

    Tak for dit fine indlæg! Det har inspireret mig til at glemme den dårlige samvittighed, parkere mine tanker og vælge mig selv til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting at se ( og æde ) i London..