10 ting, odense lærte mig..

Kærester på hver sin ø…

 photo help_zpsayet35wi.pngNår man har boet sammen i et år, og været kærester i over 3, så er det ikke nemt at bo 168 km væk fra hinanden. Hvad gør man i sådan en situation? Brokker sig over hvor svært det er, og hvor meget man savner hinanden? Eller prøve at få det bedste ud af det, og leve sin hverdag seperat? Kan afslører at vi har valgt mulighed nr. 2. Da vi ikke kunne se andre logiske muligheder.
Alt mit habengut er i Odense i vores lejlighed, alle mine ting og møbler står derover. Men jeg har jo ikke behov for min sofa, min tallerkener og mit tv, når jeg alligevel bor hos min mor. Idag har jeg lånt min fars bil, også kører Theis og jeg derhen og pakker mange af mine ting ned.
Det giver mig også mulighed for at se mine veninder derover, som jeg savner helt forfærdeligt.
Vil være ærlig at indrømme, at det ikke er en skide fed situation vi står i. Vi har ikke mange dage sammen, og det tære på ens forhold, alt andet ville være unaturligt.

Dette er ikke en beslutning jeg har taget, uden Theis har været med inden over. Theis støtter mig fuldt ud, og han har fortjent prisen som “verdens bedste kæreste”. Jeg kan ikke sætte en finger på noget han har gjort galt, han har været støttende, kærlig, rosende, forstående og bare dejlig.
Vi ved begge det her er svært, og det er noget lort. Der er da ikke noget kærestepar, der ønsker at flytte fra hinanden, når man lige har vænnet sig til at bo sammen.
Min dårlige samvittighed har fyldt som bly inde i min mave. Jeg har følt mig som en elendig kæreste, og et elendigt menneske. Theis har begge gange slået mig ( blidt og kærligt ) oven i hovedet, og rost mig for at mærke efter, hvad jeg har behov for.

Det hele er en smule kaotisk og dumt lige for tiden, og det er okay. Det er noget vi ikke har kontrol over, og vi må prøve så godt vi kan, alt andet er umuligt..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting, odense lærte mig..