"Hold kæft og vær smuk"

Kvinder jeg misunder..

Det har alle dage, været nemmere at se det smukke i andre, end i en selv. Din skønne veninde der brokker sig over hendes lår, arme, hår, numse. Mens du inde i dit hovede tænker “Hold kæft, og vær smuk!” Jeg er ret god til at give mig selv komplimenter, og jeg er også god til at tage imod dem.
Jeg er som alle andre kvinder også god til at se det smukke i andre kvinder, og blive en kende misundelig over at jeg ikke ser sådan ud. Jeg har valgt 7 kvinder, som jeg misunder, i større eller mindre grad. Misunder er måske et forkert ord, jeg syntes i hvert fald de er super smukke, og ville ikke græde, hvis jeg kunne få deres hår/øjne/tænder/bryster/numse mm. Den smukkeste kvinde, er den naturlige kvinde, ifølge mig.

DE SMUKKESTE ANSIGTER:  photo SMUKKE PIGER 1 _zpshsjkjbfe.png

De her 3 piger, har ansigter jeg finder noget utrolig smukt over. Jeg har altid elsket Mila Kunis’ øjne, og hendes mørke stemme. Ligeså er det med Emma Stone, hun er så smuk, på hendes egen måde. Jeg elsker hendes røde hår, og de flotte grønne øjne, også tror jeg virkelig hun er skide sjov. Analeigh har er smil der smitter, og hun har også store flotte øjne. For mig er kvinderne meget naturlige, og rolige i deres ansigt, også har de bare et hår der altid sidder skide flot..

DE LÆKRESTE KROPPE:  photo BODY LOVE_zpsloo8lpmh.png

Jeg tænker ikke det kræver nogle dybere forklaring på, hvorfor jeg syntes de her 3 kvinder har nogle fantastiske former. Jeg blev en anelse ked, da jeg ledte efter de her billeder. Jeg skrev “Beautiful women, body”, det eneste der kom frem, var tynde kvinder, med deres meget tynde krop. Jeg forstår fuldt ud af det kan blive defineret som “smuk krop”, men jeg er ærgerlig over at man skal skrive “plus size” før sådan nogle smukke kvinder, som de her, dukker op. Nå, men de her kvinder, misunder jeg i hvert fald pga af deres kroppe. Jeg elsker taljen på en kvinde, og er også glad for min egen. Det er noget jeg finder utrolig smukt. Det smukkeste, er når man kan mærke ( eller føler man kan mærke ) at en kvinde er rolig, og afslappet i hendes krop. Den kvinde der elsker sin krop som den er, er den smukkeste kvinde i verden!
( FYI, billede af J-LO er uden photoshop )

 photo ja tak _zpso26zbbd3.png

Jeg har siden jeg første gang så Scarlett pigen, syntes hun var utrolig smuk, og det syntes jeg stadig. Jeg syntes hun har et utrolig smukt ansigt, men også en krop der rummer former. Ikke så mange former igen, men hun har en stor barm, også har hun også en god bagdel. Hun er faktisk bare skide smuk, ville ikke have noget imod at have hendes læber, hår og perfekte tænder..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

  • Lise

    Scarlett er den smukkeste kvinde i hele verden!! I hvert fald efter min mening!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hold kæft og vær smuk"