Odense VS. Amager...

Ligegyldig info, år 2015. #1

enhanced-5210-1410443967-16
2015 har ikke just har været et år, der fortjener i guldmedalje. Her snakker jeg ikke kun om min lille Caroline verden. Nej, så stort et ego har jeg dog ikke. Men jeg er ikke så god til at være for seriøs, omkring alt det dårlige, derfor har jeg fundet på en masse bras, der er sket i løbet af i år. Vil lige understrege, at med bras skærer jeg lige alle over med én kam, så det er derfor terror og katte, er på samme liste.

DÅRLIGE TING I ÅR 2015:
– Jeg fik aldrig gået med den bolsje farvet kjole, jeg købte i Berlin for lang tid siden. Hvis du ikke kan huske det, så læs HER.
– Min cykel punkterede 5 gange. Det var bare ikke sjovt, nogle af gangene..
– Jeg fik aldrig grillet i min have, jeg fik faktisk aldrig købt en grill.
– Jeg fik slet ikke drukket nok rosé vin, og spillet petanque i parken, som jeg havde ønsket.
– Terror der ramte verden. Jeg stod med Nadja, lige ved krudttønden, under 30 minutter før, angrebet skete. Av min mave.
– Jeg har været mere i minus, end i plus på min konto i år.. Undskyld bankdame..
– Mine to katte døde. And that’s all, i have to say about that.
– Jeg mistede min ene handske. Det var så nederen, så da jeg fandt en fremmed handske på jorden, dagen efter, overbeviste jeg mig selv om at det var den samme, det blev aldrig den samme handske.
– Jeg har haft mit livs værste tømmermænd ( so far ).. Lå med hovedet i tønden fra 09-22, jesus, jeg er ved at blive ældre.
– Jeg har lavet flere huller i vores vægge, end der er i en gammel ost. I mit bedste forsøg på at sætte hylder og billeder op. Endnu en grund til ikke at bo 168 km, væk fra din handyman aka. min far.
– Da jeg ikke mente dækning til gulvet, var nødvendigt da jeg malede, har vi nu flotte lysegrønne prikker hist og her.
– Jeg fik ikke lov til at male vores stue gul. Eller Theis’ mormors bornholmer ur. Eller vores gelænder. Generelt måtte jeg egentlig ikke have farven gul inde i vores hjem.
– I kbh boede jeg 15 meter væk fra en Netto, i Odense bor jeg 150 meter væk fra Føtex. Man lærer virkelig om man egentlig har behov for pasta, i pasta med kødsovs, eller man godt kan undvære, fordi man ikke gider gå 150 meter efter det.
– Men værst af alt er, at jeg fik lus. Bare at skrive det ned, giver mit klø lyst. Derfor tog jeg et valg: barberer mig skaldet, hvis jeg arbejder med børn, eller leve lidt mere daredevil agtigt og bare have knold. Theis stemte for at jeg levede livet farligt med knolden..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense VS. Amager...