Ligegyldig info, år 2015. #1

Ligegyldig info, år 2015. #2

 photo 842b6374c713d7f6d10098514d885013_zpsencc50fd.jpg

 

Igår skrev jeg om ligegylde dårlige ting, der er sket i år. Det blev en god blandet landhandel af en masse bras. Men alt der går ned, må komme op, eller omvendt. Derfor er det kun på sin plads, at jeg også skriver alt det gode bras der er sket i år.

GODE TING DER ER SKET I ÅR 2015: 
– Året er fløjet af sted. Hvilket er en lettelse, så kan jeg hurtigere komme ind i år 2016, og forhåbentlig få mere styr på mit liv.
– Jeg lærte alle sange fra Frost og Bølle bob, mens jeg arbejde i børnehaven. Jeg var især kendt for min præsentation af “Bob Bob Bølle Bob, Bølle Bob Bob” .. Jeg var en legende..
– Jeg har lært så mange forskellige mennesker at kende, som så efterfølgende er ude af mit liv. Det er nødvendigvis ikke en god ting. Men har haft 3 jobs, med meget forskellige mennesker, og det har været rart og anderledes at være så social.
– Rasmus Seebachs nye album. Har alle hans album, og dette er en farvorit.
– De über billige priser, på genbrug i Odense. Har simpelthen fået de flotteste antik vaser, gamle kasser og nips, for ingen penge. Det ville jeg ikke kunne i Kbh.
– De über billige priser, på genbrugstøj i Odense. 80% af min gaderobe er fundet i genbrug, og Odense havde de flotteste ting, som ikke kostede en skid. Et par lækre bukser til 20 kr, en kjole til 30 kr. Fantastisk.
– De 4 veninder jeg har fået i Odense. Dem er jeg dybt taknemmelig for.
– Jeg fik DBS wildcard, 50% pris på rejser. Wehuu..
– Beslutningen om at flytte retur til Kbh.
– Alle de mange gode serier. Jeg er en serienakoman, og jeg elsker det.
– De to solskinsdage, hvor man kunne have shorts på. De var lækre..
– Tiden da jeg arbejde i Sushi biksen, og fik gratis sushi.. Det er fandme ikke fedt at skulle begynde at betale for det, når jeg er flyttet..
– En meget overbærende kæreste.. En sjældenhed..
– JEG FIK DRUKKET EN DATO PÅ VIGGOS. Jeg er stolt af det. Det er jeg glad for jeg kunne nå at tjekke af på listen. Hvis du ikke ved hvad “drik en dato” er, så er du ikke klar til det endnu.. Din tid vil komme.
– Jeg fandt et antikt metal billed, på Amagerstrand Metro. Kl. 06.00 om morgenen. Et billede jeg altid har ledt efter, lå midt på jorden, uden ejer. Det tog jeg med hjem..
– Være glad for at selvom året ikke har været fuld af glæde, så stadig se lyst til tingene, og vide at det bare er en dum periode..

Rigtig godt nytår folksens. Vil se 10 fingre fra jer alle i morgen! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Skønt at høre der også har været en masse gode ting, selvom det ikke har været det bedste år for dig <3
    Hvilken genbrugsbutik brugte du i Odense? Jeg er fan af den på Nyborgvej med massere af bøger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligegyldig info, år 2015. #1