Kvinder jeg misunder..

Undertøjs video, øvelse i at rose sig selv..

Det er super skræmmende, hvor grimt vi kan tænke om os selv. Det er uhyggeligt at vi kan overtale os selv, til noget der egentlig ikke er sandt.
Det er nemmere at se det smukke i andre end i en selv, hvilket også er synd og skræmmende.
Jeg fik den ( geniale ) idé, at jeg ville indtale en lille stemmevideo, hvor jeg roser en krop. Nu har jeg så selv lagt krop, til det, men i princippet kunne det være hvilken som helst krop. Det gav mig følelsen af at få hørt højt, at jeg faktisk er ret okay, og lækker. Det er en super øvelse, til dig, der gerne vil tænke lidt bedre om din egen krop.
Vi skal stoppe med at hælde spande fyldt med grimme ord, udover os selv. Vi skal stoppe med at sammenligne os med andre, vi skal stoppe med at udsætte os selv og vores krop for selvhad. Du bliver ikke gladere, og det gør jeg egentlig heller ikke.

Det er svært at være tilfreds med det hele, det er svært kun at slynge positive tanker ud af munden, det er svært at ændre det syn man har. Men jeg vil lige sige, at det er det hele værd, hvis du bare kan prøve. Prøv at skyde de dumme tanker ud af hovedet. Prøv at tænk positivt om dig selv, næste gang du hopper i den kjole, du mener du har for store overarme til. Og jeg kender det godt, jeg kan selv have de tanker, og de kan gøre mig så ked af det, og det fortjener jeg sgu ikke. Jeg har haft mange forskellige elementer i mit liv, der har gjort mig trist, jeg gider ikke selv at være skyld i min tristhed også, det er livet sgu for kort til.

Jeg vil anbefale dig at prøve denne øvelse. Jeg optog bare min stemme på min telefon, også stod jeg foran spejlet og kiggede på mig selv imens jeg hørte min egen stemme.
PRØV DET… 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder jeg misunder..