Positivitet ( forklædt som vrede )

Dåseangst & andre skøre ting..

 photo Unknown_zpszhbaq4p1.png

Jeg er skide bange for at åbne dåser. Jeg skulle engang åbne en dåse tomatpuré, og skar mig så dybt i pegefingeren, at jeg skulle på hospitalet. Det gyser i hele min krop, når jeg åbner en dåse tun.

Jeg er super god til at kaste en million bolde i luften. Jeg går altid igang med 5 bøger på én gang, og færdiggøre dem sjældent. Det er ikke unormalt at jeg ringer til mine veninder, med en god idé, som jeg skal have hjælp med. Idéen når som regel kun lige at falde ind i mine tanker, også er min hjerne klar. Jeg vil alting, men når dårlig nok det halve.

Jeg kommer aldrig for sent. Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af. Jeg vil hellere stå i kulden i 10 minutter, så jeg ved jeg er i god tid, end at komme for sent. Og det er ligemeget hvilken aftale jeg har. Jeg prøvede engang at sove over mig, da jeg skulle til en fest. Jeg blev vækket af min veninde, som spurgte hvor jeg blev af. Af ren og skær pinlighed, brød jeg sammen i gråd, jeg tror jeg undskyldte 20 gange overfor min veninde.

Jeg syntes rødhåret drenge er utrolig charmerende.

Jeg fik engang af vide: “Hvis et lys blafre med ilden, så betyder det at der er en ånd i rummet.” Jeg troede på det som lille, og vil gerne lade være med at tro på det, men det kan min hjerne ikke finde ud af. Derfor sender jeg altid en tanke til de kære, jeg har mistet.

Jeg græder over alt. Ånsvage reklamer, tvserier, en smuk sang, en god film.. Ja, jeg græder også når jeg ser “fra skrot til slot”.. Jeg kan fremprovokerer tåre, ved at tænke på en episode hvor jeg græd.

Jeg er skide bange for at kører over broer. Simpelthen fordi jeg er bange for at styrte i vandet, og blive spist af en haj. Ligeså er jeg bange for at flyve over vand, fordi jeg er bange for at blive spist af en haj. Jeg vil hellere styrte ned over land, og dø, end at lande på vandet.. Når vi nu er ved det, så er jeg heller ikke tryg ved at bade i en svømmehal, fordi jeg er bange for de lukker en haj ud af de der rundt lys..

Torsdag er min yndlings dag. Det er den smukkeste dag på ugen, jeg ved ikke hvorfor. Den er fin, og rolig. Søndag og tirsdag er også nogle pæne dage, men ikke så flot som torsdag.

Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg ikke er sikker på noget som helst. Jeg aner faktisk slet ikke, hvad jeg skal.. Og det giver mig en kæmpe ro. En ro, jeg har manglet længe, og som jeg virkelig omfavner og passer på. Skal jeg læse til pædagog? Måske? Jeg vil rigtig gerne læse til havbiolog, eller psykolog, eller forfatter, eller måske ingenting..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Hephep

    Åh, du er ikke alene med den med hajer i svømmehallen! Det er min største frygt når jeg er i svømmehallen, at en haj napper benene af mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Årh den med hajer kan jeg så meget nikke genkendende til!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positivitet ( forklædt som vrede )