Er min krop ok, i forhold til din?

I am joy, peace and love..

 photo inner peace _zpst7okqxk7.pngI julegave fik jeg et kursus til indre ro, af min mor. Jeg valgte selv gaven, fordi jeg vidste jeg gik igennem nogle ting, som kunne give mig uro.
Med nyt job, ny gammel by, ny-single titel, ny hverdag, nyt nyt nyt. Så tænkte jeg at min skrøbelige, sensitive sind, godt kunne komme på en prøve, og derfor var det vigtigt at holde fodfæste. Jeg har trods alt, “lige” været sygemeldt med stress.

I 5 uger, lærer jeg (forhåbentlig ) at mediterer ordenligt, og finde min indre ro. Det er svære end man tror, og det kræver en stor koncentration og ærlighed. Hovedgrunden til at jeg tilmeldte mig, var at lærer at leve i nuet. Det kan lyde så basalt og kedeligt, men det er en ting, jeg har umådelig svært ved. Mine tanker er 8 timer fremme, og før en sætning kommer ud af min mund, har jeg allerede analyseret den fremtusinde gange. Jeg bekymre mig alt for meget: hvad tænker folk om mig? Er jeg god nok? Kan jeg overhoved finde ud af det? Hvad nu hvis folk kigger? .. Det er enormt anstrengende og tidskrævende, jeg har fået nok!

Jeg ønsker faktisk bare at kunne slappe mere af, og finde lidt ro i mit sind. Jeg ønsker mig et “sikkert sted” inden i min krop, som jeg kan søge hen til, og hænge fast i, når dagen er lidt mørk. Jeg kan godt finde ud af at mediterer, jeg er faktisk rigtig god til det, problemet er bare, at jeg ikke gør det. Meditation skal gerne gøres hver dag, og det er dér det kniber for mig. Med det her kursus, får jeg hjemmearbejde for, og jeg bliver tvunget til at sparke mig selv i røven, når jeg er lidt for doven. Jeg glæder mig utrolig meget, og er meget spændt på, om jeg kan mærke nogle forskel. Jeg vil meget gerne dele tips med jer, men er nødt til at spørge min lærer, hvad hun siger til det. Hun er simpelthen skide dygtig, og hendes stemme føles som chokolade i din mund, rolig, ægte og lige til.

Nu skal jeg begynde at mediterer 10 min, hver dag, hver morgen. 10 minutter om morgenen, er lang tid, men det er ligesom med træning, og med sundhed, det skal bare ind på rygraden og blive en vane, en rigtig god vane..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er min krop ok, i forhold til din?