ærlige ting og positivitet..

Sundhed på programmet ( igen )

 photo IMG_2800_zpsnti5vtph.jpg photo IMG_0568_zpsndl3ot2n.jpg

Jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg har savnet min træning.
Jeg har “forsømt” min træning, fordi min krop og mit sind ville andet, men jeg har savnet at bevæge min krop.
Jeg har ikke været aktiv i omkring 4-5 måneder, det er max blevet til et par træningstimer om måneden. Jeg har proppet det mad i munden, der lå tættest på min sofa, og jeg tænkte ikke over om det nu var sundt eller ej.
Den dårlige samvittighed, har ikke eksisteret, fordi min krop er klogere end det, og det takker jeg den for. Nu er jeg på vej tilbage i mine gamle rutiner igen, med langsomt fart, for at passe på mig selv.
Det et et nyt år, nyt arbejde, ny gammel by, nyt træningscenter, nye oplevelser. Det har givet mig motivation, til at tænke over sundhed og træning igen. Jeg har jo aldrig været fantatisk, og det handler ikke om at jeg vil igang igen for at tabe mig. Nej, jeg vil igang igen, fordi jeg elsker den energi jeg får fra træningen. Jeg elsker mit energiske jeg, når jeg ved at min krop får de proteiner og grønsager som den fortjener. Jeg elsker at bevæge mig, få min puls op og mærke mit åndedrag, det er bare noget der har været mig fjern i mange måneder.
Jeg vil da indrømme at jeg har kunne se, min krop har mistet muskelmasse i disse måneder, og det er jeg ærgerlig over. Jeg var glad for min lækre stærke krop. Nu har jeg en semistærk og lækker krop, og jeg er stadig tilfreds.
Det er dejligt at være igang igen, min krop har haft behov for en pause, det har den fået, og nu er den fyldt med energi, der skal bruges på at straffe en masse jern ( eller noget der lyder lidt mere fedt ) ..
Jeg er begyndt at træne 3 gange om ugen, mere eller mindre hvis jeg har behov for det.
Jeg spiser stadig chokolade en tirsdag eftermiddag hvis jeg har behov for det, jeg lever ikke efter nogle kostplan. Jeg spiser hvad min krop har behov for, og jeg kunne ikke drømme om at tælle kalorier.
Men jeg håber at sundheden kommer til at bevæge sig mere ind på bloggen igen, det har jeg savnet!

 photo DSC_2096_zpskm5s024x.jpg photo DSC_2185_zpswy9lfftk.jpg photo DSC_2191_zpsolvnkh9m.jpg photo IMG_7442_zpsdvuxh6hh.jpg
 photo Fotor090393019_zpsqfppzqzg.png photo DSC_7510kopi_zpsff1bb4d3.jpg photo IMG_7302_zpsawlqsdpg.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ærlige ting og positivitet..