Bananbrød

Bananbrød er noget af de lækreste jeg har sat tænderne i, det findes i et hav af forskellige variationer, denne opskrift er helt enkelt (og røvhamrende lækker), brødet holdt sig ikke engang 2 dage i vores hjem, da jeg lavede det.
Du skal bruge:
• 3 modne bananer
• 150-200 g groft mel (jeg brugte 100 g hvedemel og 100 g speltmel)
• 3 æg
• 1 tsk bagepulver
• lidt salt
• 100 g valnødder (mandler og andre nødder kan også bruges)
• 60 g mørk chokolade 80%
• 50 g honning (hvis du elsker smør lige så meget som jeg, så kan du evt tage 25 g smør og 25 g honning)
• 1 spsk olie
Sådan:
• Tænd ovnen på 180 grader
• hak chokoladen og valnødderne groft.
• Mos bananerne (kom dem evt. i foodprocessoren eller brug en stavblender)
• Bland alle ingredienserne sammen, og kom dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
• Bag brødet i 40 min. (Stik en gaffel i, hvis det ikke siddet dej fast på, så er den færdig)
• Lad det køle af og server – gerne med masser af smør!

Jeg vil gerne takke dig for en vanvittig lækker opskrift (og til dels brokke mig, fordi jeg er blevet mere eller mindre afhængig :p )
Lavede dette brød i forgårs, og det er nu væk (og jeg er alene om at spise det….)
Jeg havde dog nogle dadler, der skulle bruges, og kom dem i i stedet for honning.
Med peanutbutter og banan ovenpå er det sååå lækkert, og faktisk næsten som kage. Tak og god dag 😉