Kære Caroline...

BEKRÆFTELSE .. Tinder?

 photo hohoh_zpsrh432xrk.png

Jeg er realtiv “ny-single”, det er ikke mere end et par måneder siden jeg fik den titel. Hvert et break-up er forskelligt, hver person takler det forskelligt. Jeg har været så heldig, at Theis og jeg, har kunne snakke om det hele, meget fint og roligt. Der har ikke været scener, hvor jeg har smidt en vase efter ham, eller en af os har sagt noget vi fortrød senere. Det var et fin afslutning, og vi har god kontakt stadig.

Jeg ved og vidste at der skal gå tid, før jeg er klar til noget med nogen dude. Jeg kender mine grænser, og jeg står som regel meget godt fast på dem, med korslagte arme. Men én ting, er “at lave noget med nogle”, noget andet er at få lidt bekræftelse på at man er en sød pige. Den må jeg ærligt indrømme at jeg har haft brug for. Jeg ved ikke hvorfor, måske fordi når man ikke har en mand der fortæller en det dagligt, så har man behov for at få den kommentar andre steder fra. Behov for at vide at jeg ikke har lagt mig ud, i de sidste år. Tåbeligt? For tidligt? Barnligt? … Måske.. 

Forleden dag i byen, var der en mand der vente sig mod mig og spurgte: “Hey, er det her din øl?” .. Hvorefter han retter blikket mod mit hovedet og nærmest råber: “Haha, nej. Det er du sguda for grim til” .. Stiv i kroppen gik jeg rundt om baren for at hente verdens største drink. Hørte en dreng hev fat i ham og sagde noget ala: “hey, tal lige ordentligt” . Hvorefter den fulde man pegede på mig gennem baren og sagde igen: “Ej men helt ærligt, se lige hvor grim hun er!
SLAM! Ja, man skal jo høre sandheden fra børn og fulde mennesker, ikke.

Nå, jamen jeg prøvede noget jeg ellers ikke havde troet jeg skulle. Jeg oprettede en Tinder profil. Jeg havde købt 2 billetter til Deadpool på valentinsdag, men jeg manglede én at se den sammen med. Tænkte det måske kunne være sjovt at mødes med en, jeg ikke kendte og forhåbentlig få en lidt sjov aften. Set i bagspejlet, skulle jeg måske ikke have skrevet, at jeg havde 2 bio-billetter i min profiltekst, men det gjorde jeg, måske fordi jeg var trist, jeg ved det ikke.
Jeg skal love jer for, at mænd gerne vil ind og se den film. Jeg fik i hvert fald en masse “superlikes“, som jeg ikke helt forstod hvad var. Kom i kontakt med forskellige fyre, der meget gerne ville med mig. Allerede dér startede mit hjerte at hamre, på den forkerte måde. Jeg brød mig ikke om det, det var for meget for mig. Da en fyr skrev hvor jeg så mig selv om 10 år svarede jeg: “Som fisker i Thyborøn med min duk duk.” den svarede han så ikke på, forståligt.
En anden skrev: “Ej, du er da hende pigen, der danser rundt i undertøj på Facebook“, ja.. Den kunne jeg sgu ikke sno mig ud af.
Da jeg kunne mærke min krop ikke var klar til noget af det her, fandt jeg sjovt nok min gode ven på Tinder. Jeg gav ham et superlike. Jeg skrev en SMS til ham, sagde han skulle gå ind og skrive til mig på Tinder, det gjorde han. Så skrev jeg: “Peter, will you be my valentine?” .. “Yes, a million times yes“, fik jeg retur. Jeg slettede appen, fik mit hjerte på plads, og tilbragte valentins aftenen med min gode ven.. En ven som kender mig, og ikke får mig til at virke utryg.

Jeg er ikke klar til at date. Jeg er stadig igang med at date mig selv, hvis man kan sige det sådan. Jeg er 100% egoistisk, og jeg elsker det. Jeg mærker efter hvad min krop fortæller mig, fordi i mit sygdomsforløb lærte jeg: Min krop er klogere end jeg tror.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Simone

    Hold kæft en dum idiot der siger sådan noget! Ej jeg blev simpelthen så ked af at læse at en mand kunne finde på at sige sådan noget. Jeg ved hvor meget vi piger tager sådan nogle negative kommentarer på os, lige meget om vi synes godt om vores udseende eller ej. Caroline, du er en pisse flot pige og jeg VED at mange mænd er enige, så jeg håber ikke at du har taget hans dumme kommentar for meget ind.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellie

    Idiot der i baren!!! Du er mega smuk og lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Caroline...