Om blogger fordomme..

Dagens gode råd…


 photo Unknown_zpscle9wlwn.png

Vi har travlt, vi skal nå det hele, gerne på den halve tid.

Vi glemmer ofte at passe på os selv i nogle situationer. Hvilket er dumt, og det kan skade os selv på længere sigt.
Når man selv har været sygemeldt med stress, så niver det i mit lille hjerte, når mine veninder fortælle om at de har de samme symptomer jeg havde, inden det gik helt galt.
Jeg har fortalt flere af dem, at jeg syntes de skal prøve at mediterer. Flere kigger på mig med “ej, jeg gider ikke sidde i skrædder stilling, og sige “ohmmm” “ohmmm”“, øjnene. Det er også misforstået at meditation er sådan. Meditation handler om at være tilstede i det du laver, og det er faktisk ikke så svært. Det svære ved det, er at give dig selv tiden til at være tilstede.

“hvis du ikke kan give dig selv 10 minutter om dagen, til at slappe af. Så skal du give dig selv en time..”

Jo det kræver lige at man husker på sig selv, fordi det gør vi for sjældent. Når du kommer hjem efter en lang dag, sæt, lig, stil dig godt, find et stykke musik på youtube, og slap af.

Tag nogle dybe vejrtrækninger, helt ned til fødderne. Prøv at give dig selv de minutter, til at slappe af i, og nyde at du faktisk ikke skal være noget for nogle i 10-15 minutter.
Det er helt naturligt at dine tanker vil vandre andre steder hen, og det må de også godt. Bare vær opmærksom på at de gør det, slip dem så, og vend tilbage til dig og din krop.

Jeg prøver virkelig ikke at lyde alt for spiratuel her, selvom det er svært andet. Så må jeg gøre det. Meditation, er en af hovedgrundende til, at jeg kom ud af min stress, det lærte mig at finde ro, slappe mere af, og give mig selv den tid om dagen jeg fortjener.

Dagens “lille” gode råd.. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Jacqueline

    Du har så evigt ret caroline. jeg har mange af de samme holdninger og tanker som dig – det er en fornøjelse at læse med på din blog. Nogle gange er det en kærlig reminder til de ting jeg i forvejen ved, men har glemt, så tak for det. Nu skal jeg i gang med at dyrke lidt mindfulness igen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om blogger fordomme..