never have i..

I have …

kokokoI forlængelse med mit lille “jeg har aldrig” indlæg, kommer der nu ting jeg rent faktisk har gjort eller noget jeg er.

Jeg har ..

– Et kæmpe problem med mine overarme. Underligt nok er det dem, der volder mig størst problemer, når jeg kigger på mig selv nøgen. Bryder mig absolut ikke om at gå i top, men tager alligvel en på, når jeg tager ud og svinger træbenet, mest for at slå det ud af mit hovedet, at jeg ikke har store overarme.

– En kæmpe svaghed overfor rødhåret drenge. Eller drenge der på en eller anden måde er nørd indenfor et eller andet. Hvis han er fan af Marvel, Nintendo og Game of Thrones, så kan jeg snakke med ham i timer..

– Mørkeræd. Simpelthen. Jeg sover med lyskæde tændt, ellers så ser jeg mennesker i mørket. Jeg kan ekstremt hurtigt få mig selv rigtig bange, ved at begynde og snakke med de væsner jeg ser.. Nogle gange er det hyggeligt, andre gange .. Not so much.

– Oprettet og slettet min Tinder profil 3 gange.. Tror simpelthen ikke jeg dur til sådan noget. I hvert fald ikke lige nu.

– Skrevet kærlighedsbreve til Cole Sprouse, ham der fra “Zack og Codys søde hotelliv”.. Jeg var helt væk i ham. Nu når vi er inde på det, så skrev jeg også kærlighedsbreve til Jesse Mccartney. Da jeg var sammen med min ekskæreste så sagde jeg at jeg ville forlade ham for Orlando Bloom, han måtte jo forstå at jeg havde været i et “forhold” med Orlando i over 10 år, det kunne jeg jo ikke smide væk for hans skyld.

– Aboslut overhoved ikke forstand på politik. Hvis jeg ikke havde familie og venner, der guidede mig i en retning, så ville jeg aldrig stemme. Jeg er blevet vred helt ind i hjertet, når jeg har læst om flytningepolitikken, jeg har skammet mig over at være dansker.. Jeg har derfor ikke fulgt med i lang tid, det er unødvendig energi jeg bruger på at blive sur.. Hvis jeg kunne, havde jeg åbnet mit hjem for alle der havde behov for tag over hovedet.

– Brækket min hånd, da jeg spillede stikbold med børnene, da jeg var pædagogmedhjælper. Faldt bagover da jeg skulle gribe bolden, og kunne mærke min knogle hoppe ud af led. Som den sportspige jeg er, tog jeg bolden og vandt.. Løb derefter ud på toilettet og græd. Blev så kørt direkte på hospitalet af min kollega, hvor min far kom og holdt om mig, da jeg skulle ligge i kinastræk i en time..

– Fået en på hovedet, af en gammel “ven”.. Grunden er ligegyldig, forståeligt nok sluttede vores venskab dér, og vil stadig ikke snakke med ham. Jeg har selv slået én dreng i mit liv, og det var en gammel kæreste. Han fortalte mig han havde mig utro, syntes selv han fortjente den.

– Jeg ved ikke om jeg nogensinde skal have børn. Nu har jeg heller ikke lige nogle jeg kan få børn med.. Hvis jeg kunne få valget “Rejs verden rundt, eller få børn”, så ville jeg nok rejse verden rundt.. Men det ændre sig nok, når jeg finder ham/hende, jeg kunne tænke mig, at slå mig ned med.. Alting til sin tid..

– Aldrig forstået “reglerne” indenfor datinglivet.. Hvor mange dage skal man vente med at svare, er det manden der skal skrive, må jeg godt skrive 2 gange på én dag.. Hvorfor skulle jeg spille kostbar, er det noget drenge tænder på?
Jeg er typen der godt kan lide idéen om at være “svær at få fat på”, men hvis jeg kan lide dig, så sender jeg alligevel 28 snapchats, 5 beskeder og et prik på Facebook. Hvorfor kan man ikke bare være ærlige, og skrive hvis man vil. Det andet gider jeg ikke bruge tid på..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Sanne

  Nu lagde jeg lige mærke til at du skrev “når jeg finder ham/hende, jeg kunne tænke mig, at slå mig ned med.”
  Er du biseksuel? Er det i givet fald noget du kunne være interesseret i at lave et indlæg om? Jeg synes det er så fascinerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

   Det bed jeg også lige mærke i. Jeg er nysgerrig nu. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sanne.
   Jeg kan ikke rigtig lide at sætte et mærke på hvad jeg er. Jeg forelsker mig i den person jeg er sammen med. Høj som lav. Mørk som lys, mand som kvinde. Jeg udelukker bare ikke muligheden for at jeg måske ender op med en kvinde. Det er der jo ingen der ved med sikkerhed 🙂 ..
   Mange hilsner fra
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

never have i..