BEKRÆFTELSE .. Tinder?

Influenza og ny lejlighed..

 photo home_zpsogb9yhfn.pngSå gik der tid med det. Helle dusse da en omgang snot jeg har været ude i. Har ligget på langs i en uge, med feber, snot, hoste, hovedpine aka. døden nær. Jeg har ikke haft overskud til at spise, tænke, snakke, lytte, eller leve. Det har været den der grumme influenza der figurerer rundt omkring os, som lige har bidt mig i røven.
Jeg havde lige flyttet alle mine ting ind i min nye lejlighed, da jeg dejsede om, og måtte kaste det hvide håndklæde i ringen. Jeg har fundet ud af, at jeg hader at være syg, det er sgu kedeligt.
Jeg er aldrig syg, har aldrig rigtig været det, og har ingen planer om ar blive det oftere i fremtiden. Det er over 6 år siden, jeg sidst har haft feber. Forventer bestemt at der går 6 år, før den viser sig igen. Tror måske det er meget almindeligt, når man lige starter på nyt arbejde, med børn, så flyver der en masse bakterier rundt, som min krop ikke lige er vant til.
Nu ligger jeg forhåbentlig på sidste dagen med sygdom i kroppen. Appetitten er begyndt at komme langsomt tilbage, jeg har haft overskud til at tygge i rugbrød, hvilket nærmest gav mig sved på panden for nogle dage siden. Har hængt min bakterie befængte dyne langt ud af vinduet, rullet mig sammen som en madpandekage med et tæppe, med en kop te i min nye stue.
Den har jeg ikke fået lov til at nyde ordentligt, jeg har set på den i rigtig mange timer, gennem mine små trætte øjne. Men jeg har ikke rigtig fået lov til at kigge på den, mærke ved den, finpudse den, og være glad for den.
Veninde Lui og jeg brugte tirsdag og onsdag i sidste uge, på at flytte. I hendes søde lille bil, kørte vi fra A til B 5 gange, for at hente mine ting. Vi kom i Ikea, hvor jeg fik fingrene i en lækker rød bogreol. Vi fik hentet en seng ( med hjælp fra Mini-Trans manden ), vi fik hængt billeder op, støvsuget, vasket gulv og luftet ud. Og 1-2-3, så stod alle mine ting, i mit nye hjem, på Amagerbrogade. Da Lui gik, efter 2 hårde dage, faldt jeg om på sengen, og græd, af glæde. Jeg har en forstilling om hvordan jeg skal bo, og jeg er ikke færdig endnu, men jeg er tilfreds og glad. Theis fik en del ting, i flytningen, det gjorde jeg også, men jeg manglede meget. Det må komme lidt hen af vejen, Rom blev ikke bygget på én dag, og jeg kan bestemt godt leve uden en osteskære lidt endnu.
Der kører en dejlig rød tråd gennem hele lejligheden, retro, hygge, farver, og lige Caroline agtigt. Det er et hjem som jeg allerede føler mig hjemme i.. Mere om det snart.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEKRÆFTELSE .. Tinder?