Bananbrød

Kære Caroline…

 photo IMG_9813_zpsvvrbztu4.jpg

 

Jeg skrev et brev, som jeg ville give til mig selv, hvis jeg kunne, da jeg havde det værst.. Selvom det ikke kunne hjælpe mig dengang, så hjalp det mig nu..

“Kære Caroline.
Kære forvirrede, rundtossede Caroline. Jeg ved du kæmper, jeg ved du bruger alle dine kræfter på at holde dig oppe. Du kan ikke give slip, fordi du er en der kæmper for det du tror er rigtigt. Du er stærk, men ikke så stærk. Det beklager jeg.
Denne kamp, er som et kapløb mod vinden, du vil aldrig kunne vinde. Det er ok, at sige man har det dårligt, det gør dig ikke til et dårligt menneske, det gør dig menneskelig.
De mørke tanker, som fylder i dit hovedet, vil blive erstattet med glæde og lys. Snart, men ikke endnu, du er ikke klar.
Du skal stoppe med at finde svaret hos folk omkring dig, de er ikke dig, og selvom de prøver at finde din magiske trylledrik, så kan de ikke brygge den. Det er et job, der er ment til dig, når du er klar.
Hvis jeg kunne, ville jeg kramme dig, så hårdt og blidt, at du til sidst ville falde ind i mig. Jeg er klar til at være stærkere end dig, men du er ikke klar til at være stærk, ikke endnu.
Du er knækket, du er flad, du er afkræftet. Det er der ikke noget at sige til. Du har kørt i en bil uden airbag, du har kørt mod muren, om og om igen.. Uden sikkerhedssele. Du har samlet dig selv fra jorden, med dine sidste kræfter, hvorefter du er faldet længere ned igen.
De mørke drømme du har om natten, skal du ikke være bange for. Det er ikke mareridt, det er advarsler. Det er din underbevidsthed der prøver at fortælle dig noget, du ikke selv er klar til at indse. Der er en grund til at du vågner op, badet i sved og tåre, se det ikke som en skidt ting. Din krop er klogere end dig, den prøver at fortælle dig noget.. En dag skal du nok lære at lytte, men ikke endnu.
Hver en tåre der løber ned af dine kinder, føles som syre mod din hud, føles som en bombe der bliver sprængt i dit hovedet. Caroline, du kæmper.. Kæmper for noget du ikke kan vinde.
En dag er du klar, en dag kan du se det. Jeg kan ikke fortælle dig hvad, men du vil mærke det inden i. Du vil mærke fornemmelsen af  frygten der forlader din krop, fornemmelsen af at dine elefanter træder af din brystkasse. Du vil lyse i mørke.
Jeg er så stolt af dig. Så stolt af at du holder ved det du tror er rigtigt. Jeg er så stolt af din vilje og stædighed. Jeg ved denne karrusel vil slutte, og du vil få lov til at stå af, men du er nødt til at give den tid.
Når du er klar, klar til at accepterer at du ikke kan vinde.. Så vil du mærke hvad det vil sige at vinde.. Men ikke nu, ikke endnu.. Du er ikke klar. Men Caroline, det bliver du…” 

 

 photo b8464b7c6fbc71ef4a404911f6ccbd96_zpszh4uqeqa.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • Katrine

  Jeg skriver aldrig kommentarer til opslag, men denne gang er jeg lamslået. Jeg sidder her med tårer trillende ned af kinderne. Det rammer mig virkelig. Jeg er en ung pige, som før i tiden var glad i alle døgnets 24 timer. En aften kom angsten/stressen krybende som et lille dyr, og har nu kæmpet med den i 4 måneder. Af hjertet tak for det fine opslag. Du hjælper andre. Kram til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Kathrine.
   Hold da op, jeg er ked af, hvis jeg gjorde dig ked af det. Jeg er også rigtig ked af, at høre du har det skidt. Håber der bliver taget ordentlig hånd om det, og du får den hjælp du skal have. Det er vigtigt at man ikke bare negligere det..
   Jeg ønkser dig kun alt det bedste.
   Mange tanker og kram fra
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Igen viser du mig grunden til, hvorfor jeg bliver hængende på din blog i modsætning til så mange andre. Jeg værdsætter din ærlighed og åbenhed på bloggen så meget. Og bare for at slå det fast – som du også har gjort: YOU MATTER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Paula.
   Tusind tak for din fine besked,
   Det betyder meget for mig, at du læser med her. Jeg er rigtig glad for du kan lide, mine indlæg.

   Tak.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød