selverkendelse ..

never have i..

 photo hehe_zpsthtwvcjj.png

Eller “jeg har aldrig“, på godt gammeldags dansk. Som regel er denne sætning sammensat i et drukspil, hvor pinligheder, sexhistorier og andet er hovedemnerne. Simpelt, hvis du har gjort det, drik. Hvis du ikke har gjort det, lad være med at drikke.

Det er altid sjovt, derfor tænkte jeg vi idag på bloggen kunne lege det. Udover at idag fortæller jeg om ting jeg faktisk aldrig har gjort, så kan næste indlæg være “Jeg har gjort/jeg har prøvet”.. Så slipper jeg for at sidde og drikke alene.

JEG HAR/ER ALDRIG:

– Planer om at tage i Zoologisk have, Cirkus, Den Blå Planet, Randers Regnskov eller andet sted hvor dyrene er i fangenskab. Det kan blive noget af en udfordring når jeg selv får børn, eller når jeg er uddannet pædagog, den har jeg studset lidt over. Det piner mig ind i hjertet at vi behandler dyr sådan. Der er intet man kan sige, eller gøre overfor mig, der får mig til at ændre min mening. Jeg vil meget gerne opgive mit minde om at have set en isbjørn i Zoo, hvis det betød at den kunne komme tilbage til sit land og leve frit.

– Planer om at flytte fra Amager igen. Jo, måske. Ikke Sjælland så.

– Blevet slået op af en fyr. Det er kun mig der har gjort det. Shit.. Måske er det mig der er noget galt med..

– Haft to ens kærester. Min smag er i nord, syd øst og vest. Mørkhåret, lyshåret, høje, lave, sjove, alvorlige. Jeg forelsker mig i personligheden, tror jeg. Jeg har aldrig gået op i om de havde en trænet krop, tatoveringer, bestemt tøj eller andet.. Så længe personen bag, har været interessant og sød, så er alt det andet ligegyldigt. Selvfølgelig et plus til tider, men ikke noget jeg går voldsomt op i.

– Planer om at blive voksen og alvorlig. En fyr fortalte mig for lidt siden at jeg var vildt underlig ( sagt med et smil dog ). Måske fordi jeg fortalte at mit drømmejob var at blive “trolde og alfe opdrætter, eller Pokemon træner”. Jeg har utrolig mange barnlige sider, som jeg i den grad dyrker, fordi de beskriver så godt hvem jeg er, den holder jeg fast i, selvom jeg er 24 år.

– I tankerne at flyve til USA. Jeg kunne mig bestemt godt tænke mig at se landet, men jeg tør simpelthen ikke flyve over så meget vand. Alt for mange muligheder for at blive ædt af en haj.

– Færdig med at viderudvikle mig selv. Kan nogle gange gå og kigge tilbage på mig selv, og tænke “godt jeg ikke er sådan længere, jeg er virkelig blevet klogere nu”, så går der måske ikke mere end nogle måneder, også tænker jeg det samme igen, og igen. Jeg vil altid være mig, men min måde at håndterer tingene på ændre sig, min humor ændre sig, mine grænser rykker sig.

– Været god til at holde fast i noget. Jeg skiftede sportsgren mange gange som barn. Når det blev seriøst, så var jeg den der var skredet. Jeg dykker som regel 130 procent ned i noget, interesserer mig for det i et stykke tid, også mister jeg min interesse, og går hen til noget nyt. Jeg er altid igang med at læse 5-6 forskellige bøger, jeg bliver ofte træt af at træne det samme, jeg rykker rundt i min lejlighed, jeg skifter tøjstil ofte, jeg skifter karrierevalg tit ..

– Fået taget et kørerkort.. Har tit tænkt på det, men har aldrig fået det gjort. Måske er der derfor jeg finder det utrolig charmerende, når en fyr kan kører bil, fordi jeg ikke selv kan.

– Forstået alt det med SKAT, og sådan nogle ting. Hvad der hedder renter, regninger, PPS, og sådan noget med tal, der står jeg af. Bruger gerne én dag på året, på at få styr på det, også tænker jeg ikke over det resten af tiden.. Jeg bliver faktisk utrolig utilpas, når jeg skal tage mig af det.. Det må de andre voksne gøre, min mor og far..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Caroline! flyv du bare over til USA! For man flyver nemlig næsten ikke over havet i lang tid. Man flyver hen over grønland og island og derfra rammer man USA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Husk at i hvert fald Kbh. Zoo er del af nogle meget vigtige og avancerede avls- og forskningsprogrammer, som er en vigtig brik i artsbevarelse verden over, mange arter ville være udryddet nu, havde det ikke været for sådanne programmer – fx kæmpepandaen.
  At man ikke kan lide at se dyrene i bure, er noget andet, men heldigvis bliver vi hele tiden klogere ift. hvordan dyrenes anlæg skal indrettes.
  og til sidst har stort set ingen af dyrene i zoo nogensinde levet i det fri, så de ville dø meget kort efter en potentiel udsætning.
  – Jeg synes bare lige at det er værd at havde med i sine overvejelser, at de moderne zoos altså ikke er “onde” 🙂
  Men jeg bryder mig bestemt heller ikke om cirkus!!
  VH en dyrlægestuderende og vildtlivsinteresseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selverkendelse ..