Februar byder på..

Om blogger fordomme..

 

 photo IMG_9808 2_zpsy6vdlnhv.jpg

Shit.

Det ville være rart, hvis jeg kunne skrive at jeg ingen fordomme havde, overhoved.. Mod nogle mennesker.. Det er ikke tilfældet. Alle har fordomme omkring mange ting, og det er vel i bund og grund også okay, så længe man ikke er for stejl, til at kunne ændre dem engang i mellem.
Folk har helt sikkert fordomme mod os bloggere, mod os fitness bloggere.. Det er jeg overbevist om. Jeg har omskrevet dette indlæg flere gange, i frygt for at træde nogle over de bare fødder..
Jeg har flere gange fået en kommentar med på vejen, omkring at jeg slet ikke er hvad man havde forventet, eller at jeg måske er værre end forventet. Begge dele er på nogle områder altid sjovt.
Fik en kommentar i byen: “RYGER DU CAROLINE?, er du ikke sundhedsblogger?“.. Gal, mit hjerte hoppede, som var det min mor jeg skulle stå og forklare mig overfor.
Har da også fået: “Du virker så sød“, som om det kommer bag på folk. Eller “Du er ikke så social“, jo det er jeg, men ikke når jeg møder nye mennesker, så sidder jeg over i hjørnet og sutter på håndtaget, indtil jeg kender folk lidt bedre #introvert.

Der var jo kæmpe blogger fest i lørdags, som bare var vældig morsomt. Jeg tyggede jeg lidt på aftenen dagen efter. Hele det festlokale var fuld af fordomme, folk “kendte” hinanden, men alligevel ikke rigtigt. Folk havde helt sikkert en mening omkring nogle andre, og måske gjorde aftenen det bedre, eller værre. Flere gange under middagen hørte jeg: “hun er egentlig rigtig sød“, som om man havde forventet andet. Det var altså lidt sjovt.
Alle de skønne mennesker jeg fik snakket med, var skide søde, åbne og kærlige. Men det er underligt, at ses på den måde, når man måske har siddet og læst med bag skærmen i flere år.
Jeg tog også fat i en pige, og fortalte hende at jeg elskede hendes blog. Hun anede ikke hvem jeg var, men det er ligemeget.. Den ros skal hun da have, har fulgt med i lang tid. Følte næsten jeg skulle fortælle hende, at hun måtte hilse hendes søde hund, men det blev måske også for crazy. Så var der andre jeg måske gav et lidt for stort kram til, fordi jeg igen følte vi var veninder, selvom vi aldrig havde mødtes i virkeligheden. Det er jo også det skønne ved blogs, man kender hinanden, også alligevel ikke.

Jeg fik slået mine “fordomme” til jorden. Jeg var ved bord med 6 søde fitnesstøser, nogle havde jeg set før, andre ikke. Fordi vi skriver inde for den samme kategori, så er det jo ikke ens betydning med, at vi skal kunne svinge sammen. Det gjorde vi så alligevel, fordi de var skide søde. Fik især lært hende her, og hende her bedre at kende, det er to piger jeg aldrig rigtig har snakket med, og havde måske ikke nogle forventning om at i lørdags skulle være dagen jeg gjorde det. Men, det skete.. Og det var så sjovt og rart. Fik snakket med Mette i bussen på vej til byen, om ret private ting, som jeg ikke havde forventet jeg ville dele med nogle den aften, men hun var lyttende, sød og rar ( selvfølgelig ). Jeg syntes det var så rart, at en pige jeg aldrig rigtig har snakket med, gjorde så stort et indtryk på mig, af den virkelig positive facon altså.. Maya og jeg, endte med at danse helt vildt meget på Zen. Vi fik begge rigeligt at drikke, og vi grinte helt vildt, over ting jeg ikke husker nu.. Vi stod som sild i en tønde inde på diskoteket, mens vi hoppede op og ned, som to aber under et parrings kald. Jeg grinte så meget, at jeg faldt og fik et kæmpe blåt mærke på benet, Maya var der med det samme, med en hånd mens hun slet ikke kunne stoppe med at grine.
Det var jo ikke fordi jeg troede, at jeg ikke ville kunne lide de her to skønne damer.. Det var mere det overraskende indtryk de gjorde på mig, som jeg slet ikke havde forventet. Jeg var nødsaget til at skrive det til dem begge, fordi jeg bare har haft det i mine tanker de sidste par dage.

Det var en reminder for mig selv. Du ved sgu aldrig hvad folk kan overraske dig med, på godt og ondt. Bare fordi man er fitnessblogger, så kan man godt ryge en smøg til en fest. Man kan også blive set med 2 poser Haribo slik, og en burger ( eller to ). Man kan skisme også finde ud af at give den gas på et dansegulv. BOM.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Cecilie

    Endnu engang TAK for en virkelig sjov aften! Jeg stemmer for at samle pigerne til endnu en bytur til foråret/sommer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altså meget sjovt det der med at møde nogen, som man kun kender fra nettet. Jeg blogger selv om min anoreksi-recovery og hsr gennem dette mødt rigtig mange gode mennesker. En del af dem er jeg begyndt at mødes med udenfor skærmen. Jeg bar aldrig været typen, der er god til st lære nye at kende, men disse mennesker er jeh utrolig hurtigt kommet meget tæt ind på. Man deler jo nogle af skne mørkeste tanker. Når keg har læst om jeres bloggerfest på forskellige sider kan jeg virkelig genkende vores møder. De ting man troede man var alene om at gøre på de sociale medier, som er lidt for skøre til, at man helt vil stå ved det, bliver pludseligt legitimt, fordi man finder andre, der gør præcis det samme. Superinspirerende og sjovt indlæg btw

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar byder på..