Jeg vil male dagen..

24 ting, jeg har lært på 24 år. #1

mig mig mgi
Da jeg som 14 årig, drømte mig 10 år frem, der tænkte jeg at jeg på det tidspunkt i mit liv, ville have en mand og nogle børn. Jeg ville have min uddannelse, nok en lækker lejlighed, og have styr på alt det der med penge. Jeg kan hverken sætte flueben ved det hele, eller det halve, men jeg er glad. Jeg er glad i mit liv, jeg er glad for de ting jeg har opnået, spændt på de ting der ligger foran mine fødder.

24 ting, jeg har lært på mine seje 24 år:

1. Tag aldrig en nedringet bluse på i bio, du ender med at finde halvdelen af dine popcorn i BH’en, når du kommer hjem.

2. Den første forelskelse, slipper dig aldrig. Du vil heller aldrig opleve den fornemmelse igen. Jeg kunne bogstavlig talt ikke spise, snakke, synke, tænke. Alt omkring mig, var ham.. Og det var 2 magiske måneder, indtil han droppede mig. Måske fordi jeg ikke spiste, snakkede, sank eller tænkte… Ret kedelig pige.

3. Fransk ér overvurderet. Det er ikke rigtigt når studievejlederen siger, at du ikke kan blive til noget, uden det.. Det er et trick!!

4. Far havde ret i, da han sagde at jeg skulle blive ved med at spille klaver, det ville jeg takke ham for, når jeg blev voksen. Det blev til 10 års klaverspil, og det sikrede mig et 10 tal i HF. Nu syntes jeg også det er rart, at jeg kan sætte mig ned, og spille engang imellem.

5. Kroppen har en evne til at virke ædru i 0,5 sekunder. Det er på det tidspunkt, hvor du er kommet hjem fra fest, skide stiv, sniger dig ind af hoveddøren, går hen til dine forældres soveværelse og siger “Så er jeg hjemme”, med sådan en overbevisning om at du absolut ikke har fået mere end 2-3 øl.

6. Mor og far prøvede ikke være onde imod mig, da de sagde at jeg skulle gå til en sportsgren indtil jeg var 15. Der var frit valg på alle hylder, men jeg skulle gå til noget. Derfor havde jeg intet problem med fællesbade, dem var jeg vant til, jeg havde et sundt forhold til motion, jeg havde venner udover min klasse.

7. Det er en dårlig idé at afblege dit hår 7 gange på 2 dage, fordi du gerne vil være blondine. Det er en endnu mere dum idé at farve dine øjenbryn med. Det sikrede mig en skrigende mor, en hastetid til frisøren, en fridag for skole ( min mor lod mig ikke tage afsted ).. Også mistede jeg 15 cm hår, da det var så slidt.

8. Det er ikke klogt, at bruge en barberskraber til dine øjenbryn, fordi du syntes det gør for ondt at plukke dem.. Jeg mistede lige halvedelen af mit øjenbryn på den konto.

9. Lad aldrig din 16 årige datter ( undertegnede ), holde fest i huset, selvom hun lover det kun er 10 stykker der kommer. Det ender galt.. Abefest i haven, på vejen, i stuen. Folk kaster op. Søster blev betalt ét par sko, for at holde øje med festen. Hun endte med at hjælpe min veninde i bad, fordi hun havde kastet op udover hendes eget tøj. Jeg derimod, jeg havde en fest, indtil dagen efter. Ups.

10. Oplys dit barn om mangfoldighed. Lad dem vide at mennesker er forskellige, kærlighed er forskellig. Kærlighed kender ikke sprog, højde, drøjde, køn, farve ect.
Min bedstevenindes “form for far” er homoseksuel, jeg har kendt hende hele livet, og jeg har været hjemme hos ham mange gange, været i sommerhus med ham og hans mand.. Jeg har aldrig tænkt “Hvorfor er det to mænd der er gift?”, det var naturligt for mig.
Da min mor sprang ud, for 6 år siden, og mine forældre blev skilt, der blev jeg da ked af det. Men på intet tidspunkt var jeg ked af at hun var lesbisk, det så jeg lige så naturligt som at være hetro, det gør jeg stadig. Jeg forstår ikke folk, der ikke deler den holdning.. Fordi for mig, handler det om kærlighed, uanset hvad køn du har..

Læs med i del to, hvor jeg skriver resten af mine lærerige ting, jeg har lært igennem mine 24 år.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • .. man skal heller ikke klippe sine oejenbryn med en saks. I moerket. Dagen foer der skal tages skolebilleder.
    Du kommer til at fortryde til evig tid de 6.kl. billeder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil male dagen..