Bearbejd dit break-up..

5 ting jeg er sikker på, i mit liv..

hej1. Min bedsteveninde Anna, skal være gudmor til mine børn, og omvendt. Det var en noget skuffet søster jeg fik mig, da jeg fortalte hende det.. Anna og jeg har været veninder 20 år i år ( vi holder en kæmpe venne fest senere på året ), og da vi var helt små, besøgte vi altid hendes gudmors gård i Hillerød. Det var altid en oplevelse at være deroppe, og jeg husker det, som noget af det bedste i min barndom. Da Annas gudmor desværre døde alt for tidligt, blev vores aftalte låst endnu mere fast. Det betyder utrolig meget for os, og ligger naturligt for mig. Efter 20 år, som bedsteveninder, så ser jeg Anna, som en søster for mig.

2. Jeg skal arbejde med mennesker. Jeg arbejder lige nu, som støttepædagog på en autist dreng, og jeg har aldrig følt mig mere tilpas i mit arbejde, som nu. Jeg har søgt ind som pædagog, og lige nu, virker det også som det rigtige valgt for mig. Dog ved jeg, at jeg skal være special pædagog, da det er der mit hjerte banker. Om det er special børn, eller unge, eller voksne, det må tiden vise. Men jeg er meget sikker på, at jeg skal bruge mit liv på at sætte mig ind i deres verden, prøve at forstå dem og hjælpe så godt jeg kan. Sikkert kommer jeg også til at adopterer dem alle sammen, fordi jeg ikke kan lade være.

3. Jeg bliver aldrig færdig med at videreudvikle mig selv. Jeg har gået til psykolog i mange år, jeg har dyrket mine særlig sensitive sider til skamme, jeg har mediteret utrolig meget. Jeg lærer altid nye sider af mig selv, som jeg enten et stolt af, eller måske en lille smule flov over. Jeg tror på en ny chance, og hvis du har haft et dårligt år, så gør en indsats for at næste så bliver hammer lækkert. Det er aldrig for sent at lærer noget nyt. Jeg lærte at smile mere, efter mit stress forløb. Jeg troede aldrig jeg skulle have det så godt som nu, men jeg vidste at jeg fortjente det, og derfor gav jeg mig selv den mulighed for at få det godt igen.. Hvem ved hvad der sker næste år?

4. Jeg har ikke lyst til at begrænse mig. Jeg har prøvet begrænsninger i mit liv, nogle alt for store nogle, der næsten fik mig kvalt i det jeg lavede. Jeg vil alt, på én gang. Jeg ved godt det teknisk set, ikke er muligt, men jeg vil ikke begrænse mig for det. Jeg tillader mig selv, ikke at planlægge fremtiden, jeg ser det som en gave, og alt kan ske.. Hvis jeg har lyst til noget den ene dag, så gør jeg det, har jeg ikke lyst til det den anden dag, så lader jeg være. Jeg er sørme hovedrollen i mit eget liv, og det er min opgave at leve den rolle ud..

5. At jeg under ingen omstændigheder, kan undvære min familie. Har næsten dagligt kontakt med mine søskende, som jeg fortæller alt til. Vores familie er lille nok i forvejen, pga. for meget splid… Så jeg har lært at jeg skaber min egen familie, og de betyder mere for mig, end noget andet.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Jeg er sådan cirka sikker på de samme ting – og resten af tingene er jeg godt og grundigt forvirret over, haha 😉

  Jeg er selv særlig sensitiv, og så dealer jeg med depression, stress og lidt angst på 2. år. Det sætter virkelig tingene i perspektiv, og alle de ting, man tidligere var åh så sikker på, bliver man helt lost omkring 😉

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M

  Du er et fantastisk menneske!

  Jeg ELSKER at læse din blog – du må aldrig stoppe med at skrive! 🙂 Jeg håber at du ved, at du hjælper andre ved at skrive om dine egne erfaringer og tanker.
  Jeg er ked af at Odense har mistet dig 😉

  Du har virkelig lært noget om livet (lærer nok stadig) – og måske har du måtte tage en lidt lang og træls vej, men det virker til at du har fundet den rette vej, og det må virkelig være en fantastisk følelse.

  Mange tak for en dejlig blog, tak fordi du er ærlig og tak fordi vi må følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bearbejd dit break-up..