I have ...

Krigen må ende..

hyhyh“Jeg er jo heller ikke så høj”, “Det er jo fordi mit fedt beskytter mig”, “Jeg har jo også fået kastet de tænder ind i munden”, “Jeg sidder da meget godt, med den store røv jeg har” ..

Udbrud, som jeg ofte ikke kan finde ud af, hvordan jeg skal reagerer på.
Små sætninger, hvor man måske siger det med et smil, men i virkeligheden kritiserer man sin krop. Har man behov for at jeg siger: “Ej, du ser sguda godt ud”. Eller har man behov for at jeg griner med, og slynger en kæk bemærkning ud? .. Eller har man bare dårligt selvværd, og det ligger naturligt til en at sige sådan om sig selv? Den sidste må nok være den værste.

Jeg snakkede med en dreng for nogle dage siden. En dreng der brugte utrolig meget tid, på at snakke sig selv ned. Små kommentarer, som han sikkert ikke lagde mærke til han kom med, fordi det er hverdag for ham. Jeg mærkede dem, de nev mig i maven, fordi alt hvad han sagde var løgn, i mine øjne.

Der slog det mig: det er egentlig utrolig usexet, når en person snakker så dårligt om sig selv. Jeg kender selv til det, jeg har selv været der. De drenge jeg har været sammen med, har kommenteret på det i mange år.. De har kommet med den obligatoriske: “Nej, hold op, du er pæn” og “Stop med at holde dig på maven, du har jo ikke nogle deller” osv osv..

Jeg gav ham komplimenter retur, når han snakkede sådan ned om sig selv. Men følte absolut ikke at de kom ind, de røg bare ud af det andet øre igen.

“Der kan stå 100 mennesker rundt om dig, og råbe hvor lækker og skøn du er, men hvis du ikke selv har accepteret dig selv, og kan se hvor dejlig du egentlig er.. Jamen så høre du det ikke” – citat: Caroline Thorsfelt ( hehe )

Selvom det gik mig på, at en sød og køn fyr skulle pille sig selv fra hinanden, så blev jeg også glad. Glad på mine egne vegne, fordi jeg sagde: “hvor usexet ville du ikke finde det, hvis jeg sad og snakkede mig selv så meget ned? Jeg hviler i min krop, og i mig selv..” Da de ord kom ud af min mund, kunne jeg mærke hvert et ord var sandt.. Sådan Caroline.

Hvorfor bruge livet på at være ked af noget, du ikke kan ændre. Hvorfor bruge så mange kræfter på at være i krig med sig selv. Hvorfor ikke smide håndklædet i ringen, overgive dig til en kamp du ikke kan vinde, rejse dig op, og virkelig kæmpe for det der betyder noget.. Nemlig dig selv.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

13 kommentarer

 • Maria Ørum

  Nu snakker jeg af egen erfaring.

  Det er nemmere og gør knap så ondt selv at sige det,end at høre det fra andre, hvis man tror eller ved hvilke kommentarer der vil dukke op,er det bare mindre smertefuldt selv at sige det først.

  Selvfølgelig bunder det i dårligt selvværd og det er trist,men mener desværre, at vi selv og ikke mindst medierne, har været med til at ridse linierne op, for hvad og hvem der er “normale” og det syntes jeg er enormt sørgeligt, for så få kan leve op til normalen.

  Internettet svømmer over med perfekte mennesker i perfekt tøj, med de perfekte boliger og med et perfekt liv.

  Derfor elsker jeg bare når nogen som dig smider sådan et indlæg op 🙂

  Vi er ikke så skide perfekte og det skal vi heller ikke være…

  Hav en fantastisk uperfekt dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg kan godt forstå at Theis (eller hvad han hed) ikke gad være i forhold med dig. Du er utrolig barnlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sanne.
   Det var noget af en underlig kommentar at komme med. Den forstår jeg ærlig talt ikke.. Hvis du ikke bryder dig om min blog, og de ting jeg skriver, så vil jeg anbefale dig at læse med et andet sted! Men nej tak til sådan en kommentar, fordi den kan jeg ikke rigtig bruge til noget!
   Hilsen
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Ha ha ha – sandheden kan være led.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Nej absolut ikke. Men det ved du jo ikke. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Hvis du siger det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Selvfølgelig gør jeg det! Jeg et den eneste af os to der kender til den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Er du den eneste som kender den? Alle ved at sandheden på den ene eller anden måde kan være sårende eller led.
   Men det var jo ikke det som kommentaren handlede om; du vælger at dele dig selv og store mængder af dit liv på de sociale medier, derfor skal du også regne med at få modgang. Jeg har ytringsfrihed og din personlighed har længe været skide irriterende. Utroligt fu overhovedet har kunne få en kæreste med den barnlige attitude.
   Men fortsat god aften, nyd dine kage rester 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg kan ærlig talt ikke forstå din træng til at kommenterer på min blog. Hvis du syntes jeg er så skide irriterende, så sluk og luk for mig og min blog, vend hovedet den anden vej og glo et andet sted hen!
   Er ked af jeg skulle være skydeskive for dit sure opstød på denne ellers skønne aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skip

   Undskyld mig Sanne, men hvad bilder du dig dog ind! Ingen tvinger dig til at følge Caroline og hvis ikke du synes om det, som hun skriver, så kan du da bare lade være med at klikke ind på hendes blog! Du mener, at Caroline er barnlig, men du synes ikke selv, at det er umådeligt barnligt at komme med en så ligegyldig kommentar som din? En kommentar, der slet ikke hører nogen steder hjemme og som ikke har nogen form for relevans overhovedet?! Jeg håber virkelig, at du prøver at læse dine kommentarer igen, og at du sidder med en virkelig dårlig smag i munden, for et sådan opstød var da fuldstændig unødvendigt!

   Ps. fortsæt med det du gør Caroline, for du gør det pisse godt og vi er mange som elsker at følge med på din blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   <3 <3 ..
   Tak Trine.
   Man kan ikke gøre alle tilfredse. Jeg er bare glad for at du læser med, og kan lide det jeg skriver.
   Rigtig god aften til dig

   Hilsner fra
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skip

   Jeg er en af de “tavse” følgere, som stort set aldrig kommenterer på blogs, men jeg synes virkelig, at hun gik over stregen, og det gjorde mig så vred. Kunne simpelthen ikke se, hvad sådan en kommentar skulle til for, så kunne ikke holde min mund. Sådan en behandling er der simpelthen ingen, der fortjener! Det er alt for nemt at gemme sig bag skærmen og tro, at man bare kan skrive hvad man vil – sørgerligt, desværre sandt, men bare ikke okay!

   Jeg er fast læser på din blog, og jeg er fan din måde at blogge på. Kæmpe skulderklap og highfive herfra! Ha’ en skøn torsdag aften og en dejlig weekend :-).

   Vh,
   Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wauw! Jeg er målløs over Sannes kommentar. Hvis der er noget, der er barnligt, er det da den kommentar.
  Men ja, der vil altid være folk, der er misundelige, ikke kan holde ud, at det går godt for andre (som regel fordi det ikke går så godt for dem selv). Det er bare ret sjældent, at man oplever, at de udtrykker sig så… lad os sige indskrænket, som Sanne har gjort her.
  Super usofistikeret, det må jeg sige
  Caroline, jeg er fan af din blog! Bliv endelig ved og prøv at tænke at Sanne og folk generelt, der opfører sig sådan der, har det hårdt. De har det dårligt med sig selv og deres eget liv og bliver 9 ud af 10 gange ikke til andet end trætte, bitre, sure og uopfyldte mennesker. Vi skal hellere ha’ ondt af dem end at tage os særligt meget af hvad de siger.
  Jeg håber at alle (inklusiv Sanne) får en fremragende fredag:) Tuttelu;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I have ...