24 ting jeg har lært på 24 år #2

På med buksen…

6bc68d7aa6bae26e65873408b77489af
Når din krop har været igennem noget voldsomt, så beskytter den dig, den passer på dig. Da jeg blev ramt af stress, så fortalte min krop mig, at jeg skulle slappe af. Den gav mig nogle signaler, men jeg valgte ikke at lytte, indtil jeg stod med åndedragts besvær og dejsede om, så var jeg nødt til at lytte efter.

Jeg er “rask”, men jeg har måtte bestige nogle bjerge, for at komme hertil, hvor jeg er. Det har været hårdt for mig, men det har været svært at mærke. Glæden over at være tilbage i Kbh, har overskygget alt det andet. Jeg har en teori om at min krop, har holdt igen med rigtig mange ting, fordi jeg simpelthen ikke var parat til at forholde mig til dem. Nu er hverdagen ved at være i orden, og jeg er inde i en god balance, derfor mærker jeg nogle gange nogle stik, i form af gråd og rystelser, fordi jeg faktisk mangler at bearbejde en masse ting, som jeg først er klar til nu. Jeg har styrken nu, til at kunne sætte mig ned, mærke efter hvad jeg skal gøre, også komme videre. Det er nogle ubehagelige episoder, men det er ikke sundt at ligge låg på så mange følelser, i for lang tid.

Jeg har for eksempel ikke været i fitness i lang tid, noget som ellers ligger meget naturligt til mig. Jeg har ærlig talt ikke haft lyst. Jeg kunne have valgt at presse min krop derop, og hvem ved om det måske havde været bedst? Men i stedet blev jeg hjemme, satte endnu et afsnit på af min serie, og slappede af, efter en travl arbejdsdag. Træning er noget jeg elsker, fordi det giver mig glæde og energi, men det kræver også meget af min krop, og de kræfter, har jeg ikke været udstyret med, indtil nu.
Fordi jeg kender min krop, og faktisk har lært at lytte til den, så håber jeg på, at jeg er kommet stærkere igennem en hård periode.

“har du talt med din krop idag?” 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 ting jeg har lært på 24 år #2