Sundhedsblogger på evig druktur..

10 hurtige om mig..

 • IMG_0306_Fotor3
 • Jeg interesserer mig ualmindelig lidt for politik.. Faktisk så er jeg skide ligeglad med det. Når jeg skal stemme, så tager jeg en test på nettet, også stemmer jeg på hvad den siger. Jeg har prøvet at sætte mig ind i det, men det sidder sgu ikke fast. Jeg har styr på de “store” navne, men hvad folks mærkesager er og hvad de har udtalt sig om.. Ingen idé..
 • Hvis jeg er ked af det, så går jeg enten en lang tur, eller også tager jeg 5a fra Sundbyvester Plads til Husum og tilbage igen. Det er utrolig afstressende for mig, at køre i bus, så lukker jeg verden ude med musik mens byen forsvinder bag mig.
 • Jeg er med i et DR3 program meget snart.. Glæder mig helt vildt, og er meget spændt.
 • Jeg hader at gå i bad.. Jeg gør det selvfølgelig, men det skal bare hurtig overstås. Jeg må også være ærlig at indrømme, at jeg sagtens kan lade være med at bade efter træning. Hvis jeg ikke har nogle seriøse planer, så lader jeg være. Mine søskende har det på samme måde.. Vi er faktisk lidt halvklamme..
 • Apropos søskende.. Så skal jeg være moster til oktober! Min elskede storesøster er gravid, og jeg er høj på lykke. Min søster er min bedsteveninde, vi sover sammen mindst én gang om ugen, snakker sammen næsten hver dag, arbejder sammen og minder utrolig meget om hinanden. Jeg glæder mig så meget til at blive moster.
 • Jeg hedder Arleth til mellemnavn. Det bruger jeg næsten aldrig, men jeg holder fast i det. Caroline Arleth Thorsfelt. Arleth kommer fra min far, og Thorsfelt kommer fra min mor.
 • Jeg syntes Jay Baruchel har en utrolig sexet stemme. Efter jeg har set “sådan træner du din drage” ottetusinde gange, så har jeg forelsket mig fuldstændig i hans underlige stemme.. 
 • Jeg er Disney og Friends freak! Jeg kan alle sange, replikker, scener og skuespillere. Jeg ser disney film flere gange om måneden, det samme gælder med Friends. Jeg kan ikke blive træt af det.
 • Jeg har store bryster fra naturens side.. Eller det er løgn, de er fra Yasmin P-pillernes side, hvis man kan sige det. De voksede helt ekstremt da jeg var omkring 16 år. Røg helt op i en 65I skål, og det var alt for stort, til min lille krop. Jeg fik vildt ondt i ryggen, og hadede at jeg ikke kunne have en stram top på, uden der var patter over det hele. Da jeg begyndte at træne kom de ned i en 65F, og nu har de været der i nogle år, og det er jeg godt tilfreds med. Pisse irriterende at BH’er og sports BH’er skal være så skide dyre, når man kommer derop..
 • Hvis jeg havde frit valg på alle hylder, så ville jeg bruge resten af mit liv på: at lave radio, eller tage naturbilleder, eller skrive bøger, eller have min egen café, eller være kage smage tester..
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Mikkel

  Tak for at give mig et smil på læberne sådan en søndag (hvor det tilmed sneer nogle steder i landet) 😊
  Det med brysterne kan jeg godt sætte mig ind i, eller det kan jeg jo ikke helt da jeg er af den mandlige variant. Men jeg havde en eks kæreste der havde samme problem som dig, og under en tur til London fandt vi en undertøjs butik der har specialiseret sig i BH ere, nattøj og kjoler til kvinder der ikke opfylder de “gængse” idealer sat af modebranchen.
  De fører kjoler i det de kalder “curvy”, “ekstra curvy” og “super curvy” forstået på den måde, at man kan være mindre om livet end ens bryststørrelse, hvilket modebranchen ikke har forstået. Så de har et lækkert stort udvalg i kjoler, undertøj og nattøj til kvinder i de 3 kategorier.
  Anyway, min eks kæreste kom ud af butikken med 3 BHere og havde blot brugt 600 kr i alt. Det taget i betragtning at de fandt frem til at hun skulle bruge en K-skål. (De går heller ikke ind for målebånd, man prøver sig simpelthen frem sammen med en personal-fitter) super service og gode priser.
  PS. Os mænd kunne så sidde i lænestole i butikken og læse magasiner mens kvinderne shopper.. 😉
  Hiv endelig fat i mig hvis du vil vide mere.
  Go søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, åh, elsker hver gang nogle melder sig ind under “nej tak til politiske debatter”-kampangen. Nogle mennesker, bliver så forarget, når man siger jeg kun har et overblik over det vigtigste, og at jeg ikke tjekker nyhederne på iphonen, ingen radio ejer, ingen kanaler har på tv og ingen aviser fører :p
  Bare i mit blogindlæg fra mandag, var folk forundret over, jeg ikke kendte Emma Holten før denne weekend.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhedsblogger på evig druktur..