"Er du på skrump?"

“det vil jeg skide på”

koko

Jeg har en umådelig sød kollega, som jeg lærer meget af hver dag. Hun er typen som brænder for sit arbejde, og det smitter i sådan en grad, at jeg ikke kan vente med at uddanne mig som pædagog.

Hun har et motto som hedder “Det vil jeg skide på“, hvilket er genialt. Jeg har siden min start på jobbet, påtaget mig dette motto, og brugt det flittigt. Det skal selvfølgelig tages med en vis portion humor og selvironi.

Efter jeg er blevet single tænker jeg mere over, hvad folk tænker om mig.. Især hvis jeg er ude i byen. Den klassiske er når jeg vågner op dagen efter, og kan mærke min samvittighed trygge i mit bryst. “Ej det sagde jeg bare ikke“, “Gud, hvor må han tro jeg er sær“, “Hvorfor kan jeg ikke bare holde min kæft engang i mellem” .. Så kan jeg så bruge dagen på at tænke mig selv trist, over tanker jeg tror andre tænker om mig. Det er virkelig spild af tid, og det er totalt unødvendigt. Da jeg en morgen lå med hænderne foran ansigtet og tænkte hvor idiotisk jeg så ud om natten, kom der en lille stemme bagerst fra mit hovedet: “det vil jeg skide på, jeg havde en fest” .. Det lettede, underligt nok.
Jeg kan ikke gøre fra eller til, om hvad folk tænker om mig.. Det er ikke min hovedpine, det er ikke mine tanker.. Det er ikke noget jeg kan styre.

Jeg kan derimod gøre noget ved, hvordan jeg tænker om mig selv.. Jeg nægter at lade andres “måske tanker” om mig, ødelægge min dag. Hvis jeg selv mener jeg ikke har gjort noget ultra dumt, så er der ingen grund til at lade de tanker påvirke mig.

Ting man ikke kan ændre, ting man ikke kan gøre noget ved, er unødvendige triste tanker at bære rundt på. Jeg fik en mail fra en læser forleden, der var ikke meget indhold i den, kort sagt så skrev hun at jeg var alt for opmærksomhedskrævende.. Jeg sad med en veninde, og hun røg op i det røde felt meget hurtigt, jeg derimod sagde bare: “Det vil jeg skide på” .. Alle bloggere er sguda opmærksomhedskrævende, jeg skriver jo for at i skal læse med herinde, men tvivler på hun mente det sådan.. Hul i det, fordi det faldt bare af mig.. Det gad jeg simpelthen ikke bruge min tid på.

Et lille venligt råd, som jeg syntes i skal tage med jer. Sig det højt, sig til inden i.. DET VIL JEG SKIDE PÅ!.. Det gør sgu dagen bedre.

4 kommentarer

 • Nellie

  Lige om noget helt andet! Har tænkt meget på hvordan du fik en 2 værelses (som jeg går ud fra er nogenlunde til at betale) i København på så kort tid??? Og hvordan finder du så meget lækkert genbrugstøj??? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Nellie.
   Min lejlighed er en fremleje, jeg har været så heldig at finde.. Det med tøjet, kommer der faktisk et indlæg om i overmorgen 🙂 .. Så hold øjene åbne..

   Mange hilsner herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  hej Caro😀
  Tak for de fine ord. Er helt rørt. Hvor er det skønt at du har taget det til dig. Det gør nemlig tingene lettere.
  Kæmpeknus fra Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Skønne Helle.
   Ej hvor sjovt du lige læser med.. Havde også tænkt jeg lige skulle skrive til dig, at du blev nævnt.
   Håber du får nogle dejlige fridage, jeg vil savne dig i klassen..

   Monster krammer herfra 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Er du på skrump?"