Projekt - få en røv..

Dyrk lige det genbrug dér…

IMG_0369

Man skulle tro, at dette indlæg er sponsoreret af “smid tøjet Danmark“, det er det altså ikke. Jeg mener dog alligvel at du skal rode dit skab igennem, og se om der ikke er noget, du kan give videre, det er god stil.. Jeg har selv fyldt en sort sæk med gammelt tøj, jeg ikke har gået med i mange måneder, så kan nogle andre få glæde af det.
Men, det er altså ikke det, dette indlæg skal handle om. Også alligevel lidt.. 60-70% af alt tøj jeg har, er købt i genbrug, 80% af mine møbler samt nips, er genbrugs fund, jeg har rodet mig frem til. Jeg aner ikke hvor det kommer fra, jeg har en meget anderledes stil, end alle andre jeg kender. Mit hjem ligner ingen af mine veninders, men jeg elsker det.
Jeg har siden jeg var barn købt tøj i genbrugsforretninger, dels fordi jeg ikke havde så mange penge, og dels fordi jeg gerne ville skille mig lidt ud. Jeg gad ikke gå i det tøj, alle mine veninder gik i, jeg ville skabe min egen stil. Den spænder bredt – min stil.. Lige fra ballerinaskørt, til hippielooket, til den sorte enke, til farveladeklatten.. Jeg er absolut ikke bange for at gå i farver, mikse tern med prikker, jeg går i det jeg syntes om, den givende dag..
Jeg cykler gerne ydre københavn tynd en gang om måneden – Indreby er simpelthen for dyrt, fuldstændig åndsvagt.
Kirkens korshær, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp og små selvstændige bikse. Jeg gør det alene, fordi det tager virkelig tid, at shoppe i genbrug. Alt tøj er jo forskelligt, og der er jo kun én størrelse pr. trøje. Min veninde sagde “Du finder altid de fede ting i genbrug.. Når jeg er i genbrug, ser jeg kun gammelkone tøj“.. Jeg kigger alt igennem 2-3 gange, fordi du helt sikkert overser noget første gang. Med årene, har jeg fundet ud af, hvad der er mig og ej. Jeg er som regel også ret modig i mine køb, og derfor er det godt at en trøje kun koster 30 kr, så er det ikke en hel månedsløn jeg har klattet væk, på et fejlkøb ( for de sker jo også ) .. Sko og bukser er klart det sværeste at finde, men det hænder at jeg finder noget. De blå højtaljede bukser på billedet, fandt jeg til en 20’er, og man skulle tro, de var syet til mine ben. Mine sneakes er jeg virkelig vild med, de er fundet på den blå avis, på et loppemarked og i en genbrugsbutik.
En veninde sagde til mig, at hun ikke havde råd til at shoppe, jeg slyngede ud at hun kunne prøve at gå i genbrug, hvorefter hun siger “Hvem gør dog det“…
Jeg ville aldrig købe undertøj i genbrug, men det er nok også min eneste grænse.. Jeg elsker at jeg kan købe 3 sæt nyt tøj, for under 200 kr, og stadig have råd til bio og byture.. Plus jeg finder fund, andre ikke har og det kan jeg godt lide..

Det er et meget lille udpluk af mit genbrugstøj på billedet, det er dét jeg går mest med i øjeblikket..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Trine

    Jeg har veninder, som tager til Hellerup/Hornbæk og besøger deres Røde Kors, der er masser af mærkevarer, høj kvalitet og dyre ting til billige penge….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg gad godt kunne det genbrug der, men jeg synes faktisk, at det er ret grænseoverskridende at gå ind i en sådan butik. Mærkeligt, ikke? Tag mig med en dag! 😉 Eller måske bare fifs til de 5 bedste genbrugsbutikker i KBH?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt - få en røv..