Sunde spare tips..

“Er du på skrump?”

image

Prøver du at tabe dig? Er du på slankekur? Er du gået gang i den helt store fitness dille igen? .. Øhm.. Nej, nej og nej..

Jeg har altid ment at sundhed ikke skal være svært. Det skal ikke kræve meget arbejde, og det skal ikke være et kedeligt job man påtager sig. Sundhed for mig er bestemt ikke svært, fordi jeg igennem mange år, har lært min krop at kende. Jeg har altid været aktiv, lige fra barndommen af. Det ligger naturligt til mig at brænde noget krudt af, på den ene eller anden måde.

Da jeg blev ramt af stress og angst, der rørte jeg ikke mit fitness kort i rigtig lang tid. Jeg levede af chokolade i flere måneder.. Hvilket jeg er meget stolt af. Jeg pressede på ingen måde min krop, til noget den ikke var klar til.
Jeg er ovenpå igen, men det har taget tid. Selvom jeg blev “rask” i det nye år, så var jeg alligevel ikke klar til at træne. Jeg brugte så meget energi på mit nye job, min nye lejlighed og mine venner. På intet tidspunkt strejfede tanken “Du skal da snart op og træne Caroline” min hjerne, jeg gjorde hvad jeg havde lyst til og sagde “Det vil jeg skide på“, hvis nogle spurgte om jeg ikke have taget lidt på.

Der gik 3 måneder, inden jeg vågnede op og tænkte “Jeg har da egentlig lyst til at træne idag”, så det gjorde jeg. Det var ikke påtaget, det var ikke fordi jeg havde dårlig samvittighed.. NEJ, det var fordi jeg faktisk havde lyst til at træne. Træning er en del af mig. Jeg har det godt når jeg har svedt lungerne ud af røven, når jeg er ildrød i hovedet og jeg har givet min krop en udfordring.. Det er noget jeg rigtig godt kan lide. Derfor vidste jeg også at min træningslyst nok skulle komme tilbage, når jeg var klar. De sidste par uger har jeg trænet 2-3 gange om ugen, jeg startede stille og roligt op med mindre kilo på vægtstangen end jeg plejede at bruge. Jeg trænede måske ikke i så lang tid, men jeg var glad. Glad fordi jeg har lyttet til min krop, glad fordi jeg igen har kræfter til at træne, glad fordi min krop er så skide klog.

Så nej.. Jeg er ikke på skrump.. Jeg aner ikke hvad jeg vejer, og det vil jeg også skide på.. Jeg er glad, jeg er mega awesome.. Fordi jeg lytter til min krop..image

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde spare tips..