10 hurtige om mig..

fra slankepille til accept.. #1

hej med digHele min sundhedsrejse, er skrevet ned flere steder på bloggen i bider. Der er alligevel rigtig mange der skriver hvordan jeg lærte at elske min krop, hvordan jeg kom ned på 52 kilo da jeg trænede mest, hvad der ændrede mit syn på sundhed osv.. Derfor tænkte jeg, at det nu er tid til en tur ned gennem memory lane..

Når jeg tænker tilbage på mine teenagegår, så har jeg aldrig været utilfreds med min krop. Jeg har sjældent skænket den en tanke faktisk. Det ændrede sig, da jeg første gang fik slynget i hovedet, at jeg havde taget på og det var nok bedst at jeg begyndte at træne. Det var min rare ekskæreste, som var et røvhul – på mange niveauer.. Han knækkede mig, flere gange. For første gang i mit liv, oplevede jeg at jeg kunne falde fra hinanden, i en alder af 20 år, måske var jeg heldig at det først var der. Jeg groede mig et par nosser, og forlod ham, men jeg mistede et par centimeter af mit selvværd. De næste måneder er lidt halvsløret for mig, jeg begyndte at træne lidt, men jeg gjorde det kun, fordi hans lorte ord sad fast i min hjerne, og den tilfredsstillelse nægtede jeg at give ham. Derfor tog jeg på druktur til Alanya med min gode veninde, som var den fedeste ferie ever.

Nogle måneder efter mødte jeg Theis, som har været nævnt på bloggen mange gange. Theis og jeg er ikke sammen længere, men tvivler på at man kan være så gode ekskærester som vi er, vi snakker og ses stadig, han vil altid have en speciel plads i mit hjerte.
Nå.. Theis gik fra at være min bedste ven, til min kæreste. ( læs alt om vores søde kærlighedshistorie HER ) Lige fra starten, elskede Theis mig præcis som jeg var, jeg skulle ikke ændre noget på min krop, den var perfekt. Selvom det var rart, så hørte jeg ikke efter når han snakkede, fordi jeg ikke selv kunne se det. Jeg havde fået ind i mit hovedet, at min krop ikke var flot, det var svært at lave om på. Jeg fandt frem til at jeg måtte tabe mig og blive tynd, så kunne jeg sikkert se hvad han så.

Jeg besluttede mig for at gå all in på sundhed og træning, problemet var bare, at jeg ikke vidste en skid om det. Hvad gør man så? Jeg Googlede mig frem til flotte tynde piger på Tumblr, Instagram og noget der hed We<3IT – jeg fandt tonsvis af billeder af meget smukke tynde piger, ved siden af dem var der et billedet af mad der var sundt. Skide smart tænkte jeg, så slap jeg for at købe mig fattig i sundheds magasiner. Jeg lærte at kalkun, grape, avocado og kylling var sundt, og det skulle jeg bare spise derud af, hvilket jeg gjorde. Det skulle sætte gang i min forbrænding, så jeg tabte dig hurtigere. Faktisk så levede jeg ikke af andet i en alt for lang periode. Jeg kan faktisk overhoved ikke lide grape. Jeg læste derudover at jeg skulle træne 5-6 gange om ugen for at tabe mig, jeg trænede 7 gange om ugen, bare for ar være på den sikre side. Jeg begyndte at føre en dagbog omkring mine mål på kroppen, hvor mange cm jeg havde tabt mig fra uge til uge. Jeg vejede mig HVER morgen, alt jeg tænkte på var mad og træning, den “rigtige” mad vel at mærke. Jeg indtog intet sukker, jeg vejede alt min mad, og vidste præcis hvor mange kalorier jeg indtog.. Selvom kiloerne raslede af mig, så var der intet inde i mig der fik det bedre med min krop, hvilket jeg ikke kunne forstå. Inden jeg begyndte min rejse vejede jeg omkring 62 kilo, jeg så det som 162 kilo når jeg kiggede i spejlet. Jeg var kommet ned på omkring 55 kilo, og jeg kunne ikke blive glad for min krop. Jeg kastede op ved tanken om at spise mere grape, jeg trænede stadig hver dag, hvorfor skete der ikke noget mere. Min kamerarulle på min telefon var ved at sprænge af kropsbilleder, jeg tog så mange billeder af mig selv, at man skulle tro mit spejl blev slidt ned. Jeg droppede aftaler, hvis jeg vidste at vi skulle have noget mad, jeg ikke kunne spise. Jeg tog aldrig med i byen og drak, fordi jeg vidste hvor mange kalorier der er i alkohol. Baggrundsbilledet på min telefon var en høj smuk kvinde, med en flad mave – jeg blev ked af det, hver gang jeg så det billed.

En aften fandt jeg mig selv, på en hjemmeside jeg nok skulle have holdt mig væk fra. Jeg tænkte bare at hvis jeg fik liiiidt hjælp, så var det i orden, så kunne jeg hurtigere blive glad, fordi jeg hurtigere blev tynd. Derfor klikkede jeg slankepiller hjem, fra en udlands hjemmeside..

Næste indlæg kommer snarest..  

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Sissel

  Næste indlæg. Nu!
  Elsker at læse med på din blog. Den er så ærlig og… rigtig. Du har jo ret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jaaaah…… Næste indlæg… Nu nu nu ✔️👍🏽😝

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om mig..