fra slankepille til accept.. #1

Mørke skyer..

CAT_4548Stressen vil altid sidde i mig, selvom jeg ikke er stresset mere. De røde lamper vil altid være mit sikkerhedsnet, når tingende måske går lidt for stærkt. Du lærer dig selv at kende på en måde du ikke troede var mulig, når du er sygemeldt med stress og angst. Jeg er glad – de fleste dage, jeg har overskud igen – de fleste dage, jeg er den gamle Caroline igen – selvom jeg ikke er det. Jeg bliver aldrig den samme igen, fordi jeg nu har mere med i min kuffert. Jeg er klogere, min krop er klogere, jeg er vokset.

Jeg vågnede op i gråd, jeg havde haft et mareridt – jeg var bange. Jeg var bange for alt, og jeg fik et angstanfald. Alt omkring mig virkede forkert, og jeg var bange for mig selv. Gråden føltes som syre mod mine trætte kinder, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det er lang tid siden jeg har grædt så meget – og haft et angstanfald. Der går længere og længere tid imellem de mørke perioder, men de er der – de er en del af livet.

Livet går op og ned, og det er i orden at være ked af det. Det er ikke forkert at have en øv dag, det er forkert at negligerer den. Jeg er omringet af gode ting, gode mennesker. Jeg er generelt utrolig glad, men der er dage, hvor skyerne er mørke og jeg tillader dem at være det. Jeg påtvinger ikke en glad facade, jeg er kun et menneske. Jeg har ret til at råbe “pisse lort”, hvis jeg er vred, jeg har ret til at have dårlige dage og perioder.. Mørke skyer er ikke et tabu, det er okay at sige at man har en dårlig dag. Det er modigt at stå frem og ikke altid være hende den glade – jeg har også nedture.. Vi skal passe på os selv og hinanden – græd hvis du har behov for det, æd hele den Toblerone hvis det hjælper, kram en veninde.. Du er aldrig alene i det. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Julie

    Jeg er lige flyttet til København og har lidt svært ved at finde folk, som jeg passer sammen med. Derudover har jeg fået konstateret stress midt i min eksamensperiode, så jeg er heller ikke helt okay. Det er nu meget rart, at man ikke er den eneste – selvom det ofte kan føles sådan

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fra slankepille til accept.. #1