Dyrk lige det genbrug dér...

Sundhedsblogger på evig druktur..

IMG_0381_Fotor

Min veninde sagde til mig ( i sjov.. håber jeg ) “Caroline, skal jeg snart melde dig til et AA møde?” ..
Sundhedsblogger på druk, hver weekend i 4 måneder – jep, det er mig. Jeg har altid elsket at være ude og svinge træbenet, og være hjemme kl. lort om morgenen. Efter jeg er blevet single, er det dog sket oftere.
Er det fordi jeg har behov for bekæftigelse, eller fordi jeg prøver at glemme min smerte, eller fordi jeg skal ud og score den ene fyr, efter den anden.. Nej. Det er fordi, jeg har lyst. Jeg har virkelig inderlig lyst, til at danse, grine og more mig, med mine venner og veninder. Det skal der nødvendigvis ikke alkolhol til for at gøre, men det hjælper på det.
Jeg har ikke prøvet at være single, som sådan, og jeg skal virkelig lære mig selv at kende, på en helt ny måde. Er jeg typen der er til engangsknald? Er jeg typen der danser på bordene indtil vagten hiver mig ned? Er jeg typen der har nok i at hygge med mine veninder? ..
Mit sexliv holder jeg fra bloggen, det er alligvel lidt for personligt.. Jep, der sætter jeg åbenbart min grænse. Jeg er ikke klar til at date en fyr, selvom min hjerne mener modsatte ting, når jeg er fuld. Jeg har været i et forhold så lang tid, at min krop tror, at jeg skal ud og finde en fyr, samtidig med at mit indre slet ikke er klar endnu. Jeg blev kysset af en fyr i byen, som tog min hånd og som så romantisk slyngede ud: “kom, nu skal vi hjem og knalde!” .. Øhm nej fister, bare nej..

Jeg føler jeg er startet fra nul, da jeg blev single. Jeg skal lære mig selv at kende, og det tager tid.. Jeg finder mine grænser, mine lyster og mine “NO WAY“.. Jeg skal accepterer at jeg er alene, og det er helt okay. Jeg har ikke behov for at date, ses med nogle, eller interesserer mig for drenge. Jeg har behov for at date mig selv, og interessere mig for, hvad jeg egentlig har lyst til. Ja, jeg er tit stiv for tiden, og hvad så ? .. Jeg lever mit liv, som jeg gerne vil leve det, og jeg er faktisk inderligt glad.. Jeg har så meget energi i hverdagen, at jeg har overskud til at træne efter 8 timers arbejde.. Det har jeg ikke haft i et år. Jeg er skide stolt af mig selv, fordi jeg lytter til min krop, og dens behov. Alkohol er ikke sundt for din krop, men det er et knust hjerte heller ikke.. Jeg lapper mig selv sammen, i bider, så godt jeg kan.. Det er min måde, og den virker for mig, hvilket er det vigtigste..

Lyt til din krop, den er klogere end du tror.. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Tine

    Jeg kan kende mig selv så meget i dette indlæg. Blev single for 1 måneds tid siden efter 3,5 års forhold; sidst jeg var single, var jeg 17 år gammel, så jeg skal også lige finde mig selv, og hvad jeg vil have!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enile

    Det er bare så befriende at høre at der også er andre som går igennem det samme som en selv. Du bliver præcist de tanker som går igennem mit hoved lige for tiden!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrk lige det genbrug dér...