Boobs..

Bikini sæson.. Shit..

hihiihihiMange kvinder ser frem til sommeren, men ikke til bikinien der ligger hjemme i skabet. Alt for mange af os, bryder os ikke om at vise vores kroppe frem i offentligheden. Det er skræmmende at man føler sig så utilpas på det tidspunkt, hvor man er aller mest sig selv.. Nemlig når man er nøgen eller har undertøj på.
Der er et udtryk der lyder: “Hvordan får jeg en bikinikrop? – du tager en bikini på“. Hvilket jo betyder at en bikinikrop er en krop med en bikini på, dvs. det er noget vi alle kan få, og det er noget vi alle har.

Hvis en bikinikrop kun er den “slanke og tynde” krop, så er der noget galt med verden. Jeg kunne rive håret ud af hovedet på mig selv, når jeg ser billeder og artikler hvor der står: “bliv sommerklar på 3 uger“, og “få den flade mave til bikini sæsonen“.. HOLD KÆFT! Hvad med en titel der lyder: “I stedet for kun at skulle være tilfreds med din krop om sommeren, hvad så med at prøve at accepterer din krop året rundt.. Det er meget nemmere, og meget mindre tidskrævende.. Så kan alle de eksperter holde deres kæft!” – Måske en halvlang overskift, men er sikker på det vil sælge.

Der findes et utal af bikinier og badedragter, specielt lavet til forskellige kropsformer. Badedragter er ikke så mormor agtige som de var for nogle år siden – der findes bikinier til alle størrelse bryster og numser. Jeg har flere år nu, købt min bikini inde i Magasin på Kongens Nytorv – de har det største udvalg, og jeg finder altid en der passer til min figur.
Når man nu er så ømtåelig overfor din krop i en bikini, hvorfor så ikke prøve at få det bedste ud af det, og forkæle sig selv med noget der rent faktisk sidder skide godt.
Jeg har en lidt overvægtig veninde, som ikke rigtig bryder sig om sin mave, derfor køber hun lidt større bikini trusser, så de dækker dér hvor hun vil have det. Hun er igang med at tabe sig, men hun ved godt det ikke lykkes på 4 uger, selvom baldende prøver at bilde dig noget andet ind. Hun nægter at lade samfundet bestemme hvor vidt hun har en bikinikrop eller ej – derfor rocker hun sgu en bikini, på hendes egen måde, selvom hun har lidt til gården og gaden. Jeg knuselsker hende for det.
ALLE kroppe er forskellige, vi ligner ikke hinanden – det er ikke meningen vi skal.. Det er meningen at vi skal ligne os selv, og faktisk være glad for det, selvom det er nemmere sagt end gjort.
Luk ørene for alt det mundlort de lukker ud i diverse blade, åben istedet ørene for hvad din krop fortæller dig.. Lav dine egne regler. Din krop, dine regler.. Fuck andres. 

heheheheheee

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Anna

    Tja. Medierne reklamerer jo netop med et billede der ligger så langt væk fra almindeligheden som muligt. Det er det der kan få folk til at bruge penge. Jeg håber inderligt at vi piger en dag kan finde ud af at stå sammen i stedet for at se hinanden som konkurrenter.Så kunne vi være fri for at bruge penge og tid på makeup, rynkebehandlinger, slankekure, hårekstensions og istedet bruge tiden på det der virkeligt gælder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boobs..