Sensitiv & hjertebanken..

Drop din dårlige samvittighed..

IMG_0389_Fotor

Vi får alt for hurtigt og ofte dårlig samvittighed. Jeg er udstyret med en kæmpe samvittighed, og jeg kan blive helt bims af den til tider. “Åh nej, skulle jeg ikke hellere?” “Jamen måske vil hun hellere have jeg gør det her?” “Hvad tænkte de ikke om mig igår?” “Ej jeg har slet ikke trænet denne uge!!” .. STOP! Jeg kan rulle mig helt sammen under sengen af dårlig samvittighed, og ikke komme ud før min mave har vænnet sig til det – hvilket kan tage flere dage!

Livet er simpelthen for kort til at gruble over hvad andre tænker, det er for kort til at slå sig selv oven i hovedet, fordi man ikke fik trænet. Har du lyst til at træne? så gør det, hvis ikke – så lad være. Det her er dit liv, det er ikke op til andre at fortælle dig hvornår du skal træne. Med mindre du har en personlig træner, men det er noget andet. 

Træning behøves ikke være at staffe jern i et center, træning er mange ting. Det kan være en lang gå tur, cykle, svømme eller sove.. Jeg dansede forleden til “Just Dance” på min Wii i to timer, sveden dryppede af mig – og mit smil var kæmpe stort. Jeg gider ikke træne, hvis det ikke er sjovt, gider ikke bruge mit liv på noget jeg ikke kan lide, bare for at få en markeret røv. Hiv din veninde under armen, og meld dig til et dansehold, det kan kun få dig til at grine. Eller prøv yoga, eller boksning – eller smæk benene op på sofaen til en god serie.
Det skal være sjovt at leve sundt, fordi sundhed er så mange ting. Tror det er vigtigst at få en stærk indre sundhed, inden man begynder på det ydre. Jeg tænkte kun på hvordan min krop skulle se ud, hvordan min ydre “sundhed” var, jeg glemte bare at mærke hvad der egentlig var sundt for min krop.. Det kan da godt være at jeg udadtil lignede en der levede sundt, og jeg spiste det “rigtige” mad, men inden i var jeg i så stor ubalance at det var skadeligt for mig.
Din ydre og din indre sundhed skal være i balance, så du netop ikke får dårlig samvittighed hvis du dropper træningen til fordel for is på stranden. Is på stranden er skide sundt for din indre sundhed, du bliver glad, du er sammen med en sød veninde. Det var lige dét du havde behov for – så er det da også det du skal gøre.

Som jeg har skrevet et utal af gange, så er din krop udstyret med en evne til at fortælle dig, hvad du har brug for/lyst til – det svære er bare at lære at lytte til den. Din krop er klogere end du tror, lyt til den. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensitiv & hjertebanken..